PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Postavite prazničnu trpezu na originalan način

  • Objavljeno:
  • 30.12.2021

Ako želite da vaša praznična proslava ostane dugo upamćena po originalno i izuzetno dekorativno aranžiranoj hrani, predlažemo vam četiri sjajne ideje koje će oduševiti sve vaše goste.

 

Aleksandra Mojsilović došla je na ovu šarmantnu i veoma praktičnu ideju za koju vam je potrebno par neophodnih stvari poput papira i markera, i malo talenta i volje da nešto nacrtate.

 

Na velikom listu hamer papira koji odgovara veličini stola, markerom ili flomasterom iscrtajte jelku, paketiće, sneška, irvasa... sve što vas podeća na novogodišnje i božićne praznike, i ukrasite ih slanim i slatkim delikatesima.

 

Slani zalogaji 

                                                                                                                

Suvo meso, kobasice, sir, salatu i ostale slane đakonije poređajte na manje tacne ili ukrasne papirne podmetače i aranžirajte unutar velike novogodišnje čarape.

 

            

 

Ispunite novogodišnje pakete ukusnim pitama, sendvičima, brusketima, i kreirajte trpezu koja će biti praznik za vaša čula.

 

            

 

Sto za ljubitelje sireva

 

Izložite vašu ponudu raznih vrsta sireva na nesvakidašnji način i upotpunite grožđem i smokvama koji dopunjuju i ističu ukus sira.

 

            

 

Slatki sto

 

Neka raznovrsni kolačići postanu najslađi ukrasi kojima ćete okititi novogodišnju jelku nacrtanu vašom rukom.

 

            

 

Foto i crteži: threelittlehalves.com