PRIJAVA ZA NEWSLETTER:


Otvoren je prvi luksuzni restoran za pse, gde će vas degustacioni meni od 75 dolara i još mnoge druge stvari iznenaditi

  • Objavljeno:
  • 2.11.2022

Inspirisan  francuskim poslastičarnicama, Dogue je prvi luksuzni restoran isključivo za pse, koji u ponudi ima specijalno osmišljenu, isključivo sveže spremljenu delikatesnu hranu. Termini za proslavu rođendana kućnih ljubimaca rezervišu se nedeljama unapred.

 

Iako je i do sada bilo pet friendly restorana koji uz svoj standardni meni nude i obroke za kućne ljubimce, novootvoreni restoran u San Francisku  je prvi koji u ponudi ima isključivo hranu za pse.

 

 

U restoranu, nazvanom Dogue, služi se i  popularni degustacioni meni od 75 dolara, koji uključuje tri hranjiva, sezonska jela za pse.

Elegantni restoran, inspirisan francuskim poslastičarnicama, dočekuje ljubimce i njihove vlasnike u živopisnom prostoru, sa zidovima jarkih boja i ponudom jela u kojoj će svako pronaći nešto za sebe.

 

 

Obroci veličine zalogaja imaju cenu od 15$ pa naviše, a među njima možete naći kolače u obliku ruže sa punjenjem od srnećeg srca, supu od piletine i pečuraka, vafle od živinske kože, doguccino i još puno interesantno osmišljenih jela.

 

 

 


Pogledajte i:

Biljke koje neće naškoditi vašem kućnom ljubimcu 

Dom za ljubitelje knjiga i mačaka 


 

Vlasnici restorana su Rahmi Massarweh, profesionalni kuvar francuske kuhinje, i njegova supruga – i sami ljubitelji i vlasnici više pasa.

Spremajući hranu za koju su smatrali da je najbolja za njihove ljubimce, došli su do ideje da tu hranu ponude i ostalima. Postepeno, ideja se razvijala do ovog ekskluzivnog restorana.

 

 

Rahmi Massarweh veruje da je sveža, sirova hrana najbolja za pse i da im obezbeđuje sve potrebne, prirodne hranjive materije. Obroci koje priprema su nutricionistički izbalansirani, od svežih sezonskih namirnica proverenog porekla.

 

 

Fotografije: doguesf.com, Pexels

Tekst: Redakcija Kuće Stil