PRIJAVA ZA NEWSLETTER:
Portal kucastil.rs vodi računa o privatnosti svojih posetilaca i njihovom korisničkom iskustvu. Portal koristi kolačiće da bi obezbedio što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost.
Više detalja možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda stranica portala potvrđujete saglasnost sa korišćenjem kolačića. Razumem

 

photo

Fantastičan recept za čokoladni brauni

Brauni je tradicionalni američki čokoladni kolač koji je sve prisutniji u ponudi naših restorana, a mi vam otkrivamo jednostavan i brz način da sami napravite čoko brauni i obogatite prazničnu trpezu.

photo

Bruskete sa grilovanim patlidžanom

Uz par kriški hrskavog rustičnog hleba, nekoliko kolutova grilovanog patlidžana i paradajza, trunčicu parmezana i malo mocarele imaćete ukusan i zdrav obrok bez mnogo muke! 

photo

Orijentalna poslastica tufahije: Pečene jabuke punjene orasima

Otkrivamo vam recept za ukusnu orijentalnu poslasticu koja se pravi od kuvanih jabuka i fila od oraha.

Sonja Škof otkriva recept za tradicionalnu belokranjsku pogaču (VIDEO)

Sonja Škof iz Domačija Šrajf specijalno za KućuStil otkriva kako se priprema tradicionalna i autentična belokranjska pogača koja odavno važi za jedno od najprepoznatljivijih gastronomskih obeležja cele Bele krajine u Sloveniji.  

Saznaj više

Slasno jelo od povrća i kinoe

Za pripremu ovog ukusnog povrćnog jela od tikvica, avokada i kinoe potrebno je svega pola sata, a samo u jednoj činiji dobićete bogatstvo minerala i vitamina.

Saznaj više

Grilovana piletina sa aromatičnim kukuruzom

Savršen predlog za lagano letnje jelo. Sočna piletina kombinovana je sa svežim ukusima bosiljka i mente, i upotpunjena grilovanim kukuruzom i parmezanom.

Saznaj više

Osvežavajući koktel Mohito

Mohito je poznati kubanski koktel koji osvežava, a u isto vreme podiže raspoloženje. Pravi od svega nekoliko sastojaka, a može biti i bezalkoholni. Za bilo koju varijantu da se odlučite, ovo je idealno letnje piće.

Saznaj više

Neodoljivi kolač Trileća (Tres Leches)

Ono što ovaj kolač čini posebnim jeste preliv od tri mleka. "Tres Leches" u prevodu znači tri mleka i jedna je od poznatijih svetskih poslastica. Pružamo vam recept za ovaj sočan i ukusan kolač.

Saznaj više

Koliko dugo možete čuvati otvorenu flašu vina

Crno, belo, penušavo, slatko... Otkrivamo koliko dugo možete otvorenu bocu čuvati u frižideru, a da vino ne izgubi svežinu.

Saznaj više

Kuvar koji osvaja svet: Tri neodoljiva recepta od hrane koju inače bacate

Da li ste znali da svaki stanovnik Srbije samo u toku jedne godine u proseku baci 35 kilograma hrane? Procenjuje se da čak trećina proizvedene hrane bude bačena, a najveći deo potiče upravo iz naših domaćinstava. Stoga vam otkrivamo tri sjajna recepta koja će biti pravi melem za vaš kućni budžet, ali i planetu na kojoj živimo.

Saznaj više

Digitalni tanjir koji menja izgled

Poznato je da izgled hrane, ali i to kako je aranžirana i prezentovana, igra važnu ulogu u celokupnom gastronomskom užitku. Kažu da "jedemo očima" isto koliko i ustima, i zato tanjir Eatense donosi pravu mali revoluciju u kulinarski svet.

Saznaj više

Fregola pasta sa karfiolom i maslinama

Osnova ove zavodljive Mediteranske pasta-salate koja mami interesantnom kombinacijom ukusa, je zrnasta testenina i pikantni pečeni karfiol uz dodatak hrskavog crvenog luka, limunovog soka i osvežavajućih zelenih maslina i slatkih datula.

Saznaj više

Crveni koktel kao prirodan lek protiv oticanja

Uz pomoć ovog koktela na prirodan način možete da pomognete svom telu da se oslobodi viška tečnosti. Potrebna su vam samo tri sastojka.

Saznaj više

Prikaži još članaka