PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Moderna lepotica: Kuća koja će vas osvojiti na prvi pogled (DETALJAN PLAN)

  • Objavljeno:
  • 2.7.2016

Predstavljamo detaljan plan kuće namenjene višečlanoj porodici koja želi savremeno uređen enterijer i eksterijer kuće koja će se izdvojiti svojim dizajnom od ostalih u okruženju.

 


   Čarobnjak prostora i udobnosti

   Inovativni model LAYER oduševiće sve ljubitelje vrhunskog dizajna, estetike i udobnosti. Štedi prostor, poseduje specijalan mehanizam za dušek, a može se pronaći u verzijama dvoseda, troseda i ugaone garniture. 


 

Ovu prelepu prizemnu kuća karakteriše upečatljiva forma sa velikom garažom za dva automobila. Kombinacija drveta i betona, interesantan raspored prozora i prostrana natkrivena terasa pružaju joj impresivan karakter.

 


   Funkcionalna prizemna kuća za četvoročlanu porodicu (DETALJAN PLAN)

 

   Predstavljamo vam detaljan plan prizemne kuće od 114 kvadratnih metara sa bazenom i                prelepim vrtom. 


 

Pored modernog dizajna eksterijera, ne može se zanemariti ni prostrana i savremeno uređena unitrašnjost koja je savršena za porodicu od četiri ili pet članova.

 

 

 

Veći deo zidova dnevne sobe čini staklo, što obezbeđuje ovoj porodičnoj prostoriji konstantan izvor prirodnog osvetljenja i panoramski pogled na baštu. U prostranoj dnevnoj zoni kuće koja je otvorenog plana, pored dnevnog boravka namenjenog za opuštanje i obedovanje, smeštena je i kuhinja sa ostavom.

 

Veliku prednost doma predstavlja i prostrana terasa koja je balkonskim vratima povezana sa dnevnom kao i dve spavaće sobe. Terasa od 35,5 kvadratnih metara predstavlja savršeno mesto za relaksaciju ili okupljanja sa prijateljima naročito tokom leta.

 

 

Tri spavaće sobe smeštene su jedna do druge u drugom kraju kuće. Između spavaćih soba i radne sobe smešteno je kupatilo, a između dnevnih i noćnih zona kuće nalaze se i toalet i dva garderobera.

 

Uz garažu se nalaze dve pomoćne prostorije. Prva je predviđena za kotlarnicu i perionicu i ima ulaz iz kuće, dok je druga povezana sa garažom i dvorištem.

 

 

 

OSNOVNI PODACI:

 

Površina kuće sa garažom: 201,1 m²

Visina kuće: 7,56 m

Minimalna širina parcele: 24,3 m

Kubatura: 1286,24 m³

Kosina krova: 35°

 

 

 

 

 

PRIZEMLJE:

 

 

 

1. Hodnik         3,9 m²

2. Garderober 3,7 m²

3. Ostava        1,6 m²

4. Kuhinja     15,1 m²

5. Dnevna soba

+ trpezarija 43,4 m²

6. Toalet       1,9 m²

7. Garderober 4,8 m²

8. Soba         11,1 m²

9. Soba         16,1 m²

10. Soba        15,9 m²

11. Kupatilo  10,2 m²

12. Soba        14,8 m²

13. Pomoćna soba 3,6m²

14. Kotlarnica 4,6 m²

15. Hodnik     14,7 m²

16. Garaža     35,7 m²

17. Terasa     35,5 m²