PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Omiljeni trend u uređenju dvorišta i terasa: Outdoor tepisi brišu granicu između spolja i unutra

  • Objavljeno:
  • 14.6.2023

Za udoban boravak na odvorenom i najbržu transformaciju dvorišta ili terase, outdoor tepisi su rešenje koje je mnogima omiljeni trend u uređenju spoljašnjih prostora. Savremeni materijali, otporni na vremenske uslove, omogućili su da tepisi za spoljašnju upotrebu budu podjednako lepi i udobni kao i tepisi u enterijeru, težeći da izbrišu granicu između spolja i unutra.

 

Uz sve prisutniji trend boravka u prirodi i na otvorenom, raste i potreba da spoljašnji prostor učinimo prilagođenim za odmor i uživanje. Ono što pravi brzu i efektnu promenu kod uređenja terasa i dvorišta, svakako su tepisi za spoljašnju upotrebu. Usavršene izrade, od materijala otpornih na vremenske uslove, i sa fantastičnim izborom dezena, outdoor tepisi udobnost unutrašnjeg prostora uspešno prenose napolje.

 

 

Transformacija dvorišta ili terase u udoban kutak, upotrebom outdoor tepiha

 

 

Kolekcija tepiha za terasu i baštu Garden Layers,  Enviro DesignConceptStore 

 

Meke, prijatne teksture modernih outdoor tepiha daju potpuno novi doživljaj boravka na otvorenom i pravo su uživanje za bosa stopala, a sasvim dobro mogu da posluže i kao udobne, trendi prostirke za sedenje i ležanje. Povezanost sa prirodom koja nas okružuje, lakše postiže kada dodirnemo i oslušnemo tlo ispod nas.

 

 

Osim umirujućeg i opuštajućeg dejstva koje tepisi za spoljnu upotrebu mogu da unesu u ambijent, sa njima se može postići i vesela, razigrana letnja atmosfera u dvorištu, pa mogu poslužiti kao savršen dekor za nezaboravne letnje party-je. Sasvim sigurno, ovakav tepih oduševiće sve goste. 

 

Citrus Outdoor tepih ručna izrada, Enviro DesignConceptStore 

 

Jarke, letnje boje i motivi unose živost i neophodno osveženje u tople dane. Kombinovani sa baštenskim nameštajem  i pratećim detaljima, outdoor tepisi veselih boja i dezena pomoći će vam da napravite pravu oazu u svom vrtu ili na terasi.

 

 


Pogledajte i:

Outdoor kolekcija Patricije Urkuiole: jedinstven nameštaj i tepisi za terasu i vrt nesvakidašnje lepote

10 trendova za uređenje bašte koji će vaše dvorište pretvoriti u raj za uživanje 


 

 

Savremeni outdoor tepisi su lepi, udobni i otporni, i brišu granicu između spolja i unutra

 

Brojni dizajneri i arhitekte rado će se oprobati u dizajnu outdoor tepiha i nameštaja, i na taj način ispratiti i zaokružiti svoj koncept dizajna enterijera.

 

Vodootporan tepih ručne izrade, Mangas outdooor , trodimenzionalne teksture

 

Tako je španski brend GAN okupio svetski poznate dizajnere, koji su za njih kreirali prava remek dela, kada je dizajn tepiha u pitanju. Svi GAN tepisi ručno su rađeni, od najkvalitetnijih materijala i sa više opcija koje daju mogućnost uklapanja u različite prostore i stilove. Podjednako zastupljeni u njihovom asortimanu, i tepisi za spoljašnju i za unutrašnju upotrebu, moćni su elementi dizajna koji daju snažan karakter prostoru.

 

Mangas Outdoor kolekcija Enviro DesignConceptStore 

 

Za sve one koji vole da uživaju u komforu svog dnevnog boravka, outdoor tepih će stvoriti osećaj ušuškanosti u miran kutak, sa pogledom na zvezde. Upotrebom savremenih materijala, moguće je isti tepih koristiti i u spoljašnjem i u unutrašnjem prostoru, a da pri tom on ne izgubi ni na svojoj udobnosti, ni otpornosti.Ovako opremljeni, spoljašnji ambijenti postaju letnji dnevni boravci, omiljeno mesto za druženje i uživanje.

 

DIAMOND tepih za unutrašnju i spoljašnju upotrebu, prijatan na dodir, vodootporan i rezistentan na UV zrake

 

I kao što outdoor tepisi svojom upotrebom čine sve manje vidljivom granicu između spoljašnjeg i unutrašnjeg prostora, njih ne treba vezivati samo za prostore terase ili dvorišta. Kvalitetni, moderni tepisi jednostavni su za održavanje i laki za prenošenje, pa uz njihovu pomoć možete napraviti svoj savršeni kutak, ma gde se nalazili.

 

 

Tekst: redakcija Kuće stil

Foto: Gan rugs