PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Udobnost bez limita: Limitless sofa u društvu najboljih

  • Objavljeno:
  • 28.11.2023

Potpuna sloboda i udobnost bez ograničenja! Sofa Limitless poznatog italijanskog brenda Felis, ove godine se sa razlogom našla na listi finalista za prestižnu nagradu Archiproducts Desing Awards 2023.

 

 

Archiproducts Design Awards priznanje je koje slavi izvrsnost dizajna na svetskom nivou. Međunarodni žiri koji okuplja dizajnere, arhitekte, fotografe i kreativce iz više od deset zemalja sveta bira proizvode za ADA 2023 Longlist, koji potom ulaze u završnu fazu dodele nagrada. Prepoznavši misiju italijanskog brenda Felis da stvara rešenja visoke estetske i funkcionalne vrednosti, žiri je na ovu listu, u društvo najboljih, uvrstio i Limitless sofu.

 

 

Dizajn italijanske modularne sofe Limitless potpisuje Gianluca Marcon, u okviru Softliving kolekcije, brenda Felis. Moderan dizajn fascinira svojim zavodljivim savremenim oblicima i konturama definisanim elegantnom linijom. Senzualna forma u kojoj se susreću krivine, poziv je na odmor i opuštanje.

 

 Limitless sofu je moguće od sada nabaviti i na srpskom tržištu

 

 

Potpuna sloboda i udobnost bez ograničenja


Limitless sofa nema ograničenja u kombinacijama i ohrabruje vas da pratite svoju ličnu ideju udobnosti.  Modularni sistem omogućava da izbegnete klasičan oblik sofe i da stvorite svoju dinamičnu kompoziciju, kombinujući šezlong, taburete i više različitih modula. 

 

 

Limitless je dostupan sa ili bez jastuka za naslon, sa mogućnošću dodavanja naslona za glavu radi povećane udobnosti. Moduli se mogu slobodno rasporediti, kako bi se stvorilo udobno sklonište za trenutke čitanja, slobodnog vremena i odmora.

 

 


Pogledajte i:

Aktuelni trend u dizajnu nameštaja: Novi oblik lenjivca za savršeno ostrvo relaksa

Očaravajuće lepa sofa na staklenim potpeticama


 

Meki nasloni za ruke, komforna sedišta i sofisticiran dizajn zadovoljavaju svaku potrebu savremenog života, a svojom opčinjavajućom formom Limitless sofa postaje savršeni protagonist  u enterijeru, sasvim prigodan za centralnu poziciju u dnevnoj sobi.

Kompozicija sa dva šezlonga povećava dubinu sedišta, a samim tim i zadovoljstvo opuštanja u potpunoj udobnosti.

 

 

 

Neograničen broj kombinacija


Limitless se otvara prema mnogim različitim rešenjima kompozicije. Na primer, kombinovanje šezlonga, centralnog taburea i bočnog elementa, daje posebno atraktivnu prostornu formu. Takođe i u pogledu stila - za svaki modul je moguće kombinovati do tri vrste završnog materijala. Sve presvlake se mogu skinuti,radi lakog održavanja ili promene stila i boje. Moguće je kupiti odmah dve presvlake, ili dodatne presvlake kupiti naknadno i za nekoliko godina.

 

 

Besprekornost izrade i najbolji kvalitet materijala kod Limitless sofe su neodvojivi od elegantne forme koja je harmonična ravnoteža mekih i velikih sedišta u horizontalnoj liniji i tankih nogica koje tek proviruju ispod modula, stvarajući utisak da horizontalna forma lebdi u prostoru.

 

 

Limitless je jednom rečju sloboda. Sloboda izbora, kombinovanja I načina da opušteno provedete svoje slobodno vreme. Ona je poziv da odbacite granice I postavite svoja pravila.

 

 

Limitless sofa, kao i ostali fantastični modeli italijanskog nameštaja Felis dostupni su u ENVIRO Design Concept Store.

 

Fotografije: felis.it
Tekst: redakcija Kuće stil