PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Očaravajuće lepa sofa na staklenim potpeticama

  • Objavljeno:
  • 9.11.2022

Mogućnost kombinovanja i prilagođavanja, beskompromisna udobnost i lepota dizajnerskih linija ove očaravajuće sofe, čine je savršenim izborom koji će dati novu dimenziju prostoru u kom se nalazi.

 

Luksuzna italijanska modularna ugaona garnitura Gravity   daje prostoru poseban ritam. Njena elegantna forma, pročišćenih linija, ne opterećuje prostor, već se savršeno uklapa u ambijent, otvarajući nove mogućnosti njegove upotrebe.

 

Modularna garnitura polokružne forme Gravity 3 Enviro DesignConceptStore

 

Garnitura Gravity poseduje veliki izbor modula različitih oblika i veličina koji se mogu uzajamno kombinovati formirajući neograničeni broj kompozicija prilagođenih individualnim potrebama.

 

Modularna garnitura ravnih linija Gravity 2 - Enviro DesignConceptStore 

 

Dodatni estetski momenat stvaraju staklene nogice, kao opcija, sa kojima se stiče utisak da garnitura lebdi u prostoru, unoseći dah lakoće i prozračnosti u enterijer.

 

Nasloni za leđa sa integrisanim tegovima mogu se slobodno pomerati u zavisnosti koliko osoba sedi na sofi i koja pozicija se želi. Da li izležavanje ili sedenje, pogled ka televizoru ili prozoru, sve je moguće i jednostavno. Savršen komfor pruža i dodatni visoki jastuk, kao odličan oslonac za vrat i leđa. 

 

 


Pogledajte i:

Zimski snovi: Nova kolekcija Diabla nameštaja 

Igra staklenih oblutaka: dizajnirajte svoju unikatnu lampu od ručno duvanog stakla 


 

Luksuzna modularna ugaona garnitura Gravity dostupna je u tri opcije, sa modulima različitih oblika i dimenzija. Mogu se birati metalne ili nogice od stakla.  Senzualne zaobljene forme  ili ravnih linija, u širokom spektru boja i tekstura, u mogućnosti je da ispuni sve zahteve prostora i korisnika. 

 

Modularna garnitura oblih linija Gravity 1  Enviro DesignConceptStore 

 

Idealna za prostrane, open space prostore, ovo nije sofa koja se postavlja uz zid, već je centralno mesto u enterijeru, komad nameštaja koji dominira i privlači pažnju, a istovremeno osvaja svojom praktičnošću i udobnošću. 

 

Tekst: Redakcija Kuća Stil