PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Igra staklenih oblutaka: dizajnirajte svoju unikatnu lampu od ručno duvanog stakla

  • Objavljeno:
  • 26.10.2022

Raskošni svet staklenih oblutaka, od kojih možete sami dizajnirati svoju unikatnu lampu, donosi nam svetski poznat brend Bomma. Elegancija čistih oblika i besprekorni kvalitet ručno duvanog stakla, ujedinjeni u kolekciji Pebbles, pravo su umetničko delo u svakom enterijeru.

 

Estetski doživljaj unutrašnjeg prostora veoma zavisi od kvaliteta rasvete . Potrebu za unikatnošću, kako dizajna tako i načina izrade, u opremanju enterijera, odlično su razumeli proizvođači vrhunske rasvete Bomma. Oslanjajući se na vekovnu češku tradiciju proizvodnje ručno duvanog stakla, stvorili su lampe neverovatne lepote, koje su svoje mesto pronašle u najprestižnijim enterijerima širom sveta.

 

 

Kolekcije brenda Bomma potpisuju priznati, talentovani dizajneri, a tvorac kolekcije Pebbles je Boris Klimek. Višestruko nagrađivan za svoj dizajn, on se trudi se da svoje proizvode učini ne samo funkcionalnim, već i poetičnim, razigranim i sposobnim da podstaknu ljudsku maštu i emocije.

 

Inspiracija za kolekciju Pebbles bili su kameni oblutci, koje često čuvamo kao uspomenu na neka draga mesta i trenutke. Različitih oblika i boja, zabavno je igrati se sa njima i kombinovati ih u jedinstvene kompozicije. Tako je i njegove raznobojne staklene oblutke moguće kombinovati na puno različitih načina i direktno učestvovati u kreiranju podne lampe ili visilice.

 


Pogledajte i ove izuzetne kolekcije rasvete za enterijer:

Nesvakidašnja umetnost i izuzetan dizajn rasvete Bomma 

Prefinjena kolekcija lampi inspirisanih cvetom lotosa 


 

 

 

Visilice, podne i zidne lampe "Pebbles" od kristalnih elemenata u 5 boja i 5 oblika možete odabrati i naručiti u ENVIRO DesignConcept Store 

 

 

U interaktivnom online konfiguratoru, nakon odabira vrste lampe, biraju se elementi različitih oblika i boja, koji se u željenom rasporedu nižu na svetleću osovinu. Efekat je zadivljujući, a mogućnosti su brojne.

Ako želite da se oprobate u dizajnu rasvete, obavezno to uradite u ovom jednostavnom konfiguratoru

 

Kao kod dragog kamenja, kristalne komponente kolekcije "Pebbles" su apsolutni originali, zahvaljujući jedinstvenom načinu izrade. Moguće ih je postaviti kao detalj koji će oplemeniti prostoriju, ili osmisliti kolekciju, u skladu sa potrebama prostora, koja će povezati ceo enterijer svojom prefinjenom elegancijom i razigranošću. Lampe i visilice iz kolekcije Pebbles, kao i druge Bomma proizvode, možete videti i naručiti u ENVIRO DesignConcept Store 

 

.

 

Fotografije: bomma.cz

Tekst: Redakcija Kuće Stil