PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Pokloni za Dan zaljubljenih, koji će zagrejati srca i ulepšati dom

  • Objavljeno:
  • 9.2.2024

Donosimo vam predloge originalnih poklona za Dan zaljubljenih, jedinstvene dizajnerske predmete za dom, koji će ulepšati romantično veče ali i svaki naredni dan. Uživajte zajedno u osmesima, romantičnom doručku, dobrom vinu i lepoti koja vas okružuje.

 

Ako još niste odlučili šta da poklonite voljenoj osobi za Dan zaljubljenih, sigurno niste jedini. Ako ste već kupovali razne romantične poklone i nemate ideju za originalni poklon ove godine, predlažemo da odaberete dekorativni predmet za dom. Bilo da se radi o osobi sa istančanim ukusom za luksuzne predmete, finu umetnost ili onoj koja voli lepo uređen enterijer, predmeti za kućnu upotrebu sa dizajnerskim potpisom su nepogrešiv izbor, koji govori i o vašem stilu i pažnji koju ste posvetili biranju poklona.

 

 

NEZABORAVAN DORUČAK UDVOJE

 

Plisse, dizajnerski sokovnik  i  Plisse dizajnerski toster , ALESSI Italy

 

Posle romantične večere, doručak udvoje je savršen početak novog dana. Za ambijent koji će biti na nivou zadatka, predlažemo male kućne aparate iz kolekcije Plisse, koju je dizajnirao Michele De Lucchi za poznati italijanski brend Alessi. Toster i sokovnik u vatreno crvenoj boji uneće radost u romantično jutro i ulepšati početak svakog dana.

 

 

KADA JE VREME ZA PRSTEN?

 

Luksuzni dizajnerski prsten za bocu vina Noe

 

Za Noe, luksuzni dizajnerski prsten, idealna prilika je otvaranje boce dobrog vina uz koju ćete proslaviti Dan zaljubljenih. Dizajner Giulio Lacchetti odabrao je sićušni dragulj da ulepša ovaj prsten koji se postavlja na vrat boce i sprečava curenje vina. Idealan poklon za sve ljubitelje vina, koji će zasijati otmenošću i zagolicati maštu.

 


Pogledajte i:

Napravite romantičnu atmosferu u svom domu u 5 koraka

Boja godine 2024: Nežno i romantično je ponovo u trendu


 

 

U OBLIKU LJUBAVI

 

Ljubavna plima, barska stolica  i  dizajnerska foteljica Love story 

 

Praktično i romantično. Ako želite poklon koji će trajati dugo i u kom će se svakodnevno uživati, savršeno dizajniran i vidljiv u prostoru, onda izaberite udobne foteljice Love Story ili hoklice i barske stolice Ljubavna plima od punog drveta. I sam pogled na njihov harmonično izvajani oblik budi nežna osećanja i obasjava radošću.

 

Neodoljivi oblik srca, drvena barska stolica i pomoćni stočić/hoklica  

 

 

OSMEH VREDI NAJVIŠE

 

Dizajnerski otvarači za vino ANNA G. i ALESSANDRO M. 

 

Nasmejana lica, Anna G.  i  Alessandro M, postali su prepoznatljivi zaštitni znak arhitekte Alessandra Mendinija, koji je dizajnirao ove originalne luksuzne otvarače za vino. Sitnica potrebna svakom domu, uz njegov dizajn postaje potpuno posebna. Za nekonvencionalne ljude sa dobrim smislom za humor, koji poklanjaju pažnju detaljima i vole da budu posebni. Savršeno da ih spojite sa omiljenim vinom i prepustite se uživanju.

 

 

Tekst: redakcija Kuće stil

Fotografije: Enviro DesignConceptStore