PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Napravite romantičnu atmosferu u svom domu u 5 koraka

  • Objavljeno:
  • 14.2.2023

Dan zaljubljenih je odličan povod, ali to može biti i bilo koji drugi dan u godini, kada poželite da provedete romantične trenutke sa voljenom osobom, u miru svog doma. U 5 jednostavnih koraka, napravite savršenu romantičnu atmosferu i prepustite se uživanju.

 

SVETLO

 

Romantična atmosfera podrazumeva prigušeno, indirektno svetlo, pa najpre pomislimo na svetlost sveća. Za ovu namenu mogu poslužiti različite sveće, koje verovatno već i imate u kući, a možete ih dodatno ukrasiti tako da prenesu ljubavnu poruku. Odlično će se uklopiti u romantičnu dekoraciju stola za vašu intimnu večeru.

 

 

Za osvetljenje u spavaćoj sobi, iz bezbedonosnih razloga, treba izbeći otvoren plamen. Umesto sveća, odlično će poslužiti neka nežna lampa koja obezbeđuje prilagodljivu, difuznu svetlost, kao ove fantastične dizajnirske lampe od pravog perja u pastelnim tonovima.

 

EOS stona lampa  od prirodnog perja, visilica i podna lampa, danski dizajn, Enviro DesignConceptStore 

 

 

MUZIKA

 

Pobrinite i da celu atmosferu upotpuni i odgovarajuća muzika za opuštanje. Gramofoni su ponovo u modi, a ples uz muziku sa gramofonskih ploča, savršen je uvod u romantično veče.

 

 

 

PIĆE

 

Vreme je za prsten? Ili ipak ne?

Za ovaj prsten za vino uvek jeste. Potpuno šarmantan detalj, koji će zagrejati atmosferu, a pritom praktičan i koristan za svakog ljubitelja vina, jer sprečava curenje pića niz flašu.

Samo odaberite omiljeno vino i uživajte.

 

NOE luksuzni dizajnerski prsten za bocu vina   Enviro DesignConceptStore 

 

 

KUPKA

 

 

Ako imate kadu, ne propustite priliku da pripremite relaksirajuću kupku za dvoje. Mirišljave soli, latice ruža, uz sveće, muziku i vino, romantičan je ugođaj kome niko ne može da odoli.

Pogledajte više o tome Kako napraviti privatni spa centar u svom domu 

 

 

POKLONI

 

 

Svima prija mali znak pažnje, odabran sa ljubavlju i prema prilici. To može biti i cvet, čokolada, ili nešto što znate da će vašeg partnera obradovati. Poigrajte se, budite kreativni, upakujte poklon na originalan način, ili ga sakrijte na neočekivanom mestu. Neka vaša romantična atmosfera bude ispunjena smehom i radošću.​ 

 

Savršena za uživanje u paru, modularna italijanska garnitura Gravity  Enviro DesignConceptStore 

 

A ako još uvek tražite idealan poklon za dragu osobu, pogledajte naš predlog  Dizajn u ime ljubavi: 5 savršenih poklona za Dan zaljubljenih 

 

 

Tekst: Redakcija Kuće stil

Fotografije: Pexels, Pixabay