PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

30 stvari za koje do sada niste imali vremena: Napravite nedeljni meni

  • Objavljeno:
  • 9.4.2020

Svakog dana objavljujemo novu ideju kako da kvalitetno i kreativno ispunite vreme u kućnoj izolaciji. Sada je pravi trenutak da razmislite unapred i pripremite jelovnik za svaki dan u narednoj sedmici. Na taj način ćete smanjiti odlaske u kupovinu i skratiti vreme provedeno u kuhinji.

 

Sada kad su restorani, barovi i kafeterije zatvoreni, a prodavnice kraće rade, mnogo smo više usmereni na svoj dom i kuhinju i češće obroke pripremamo sami. Nekad nam deluje da smo iscrpeli sve ideje, pa rečenica "Šta ćemo danas za ručak" počinje svakodnevno da nas progoni. I taman kad dođete na ideju, često se desi da nedostaje neka namirnica za pripremu tog jela.

 

U okviru serijala tekstova "30 stvari za koje do sada niste imali vremena" svakoga dana objavljujemo po jednu ideju kako da kvalitetno ispunite život u kućnoj izolaciji. Ako ste propustili prethodne priče, obavezno pročitajte i tekstove:

30 stvari za koje do sada niste imali vremena: Snimite porodični video

30 stvari za koje do sada niste imali vremena: Naučite strani jezik

30 stvari za koje do sada niste imali vremena: Prodajte nepotrebne stvari

30 stvari za koje do sada niste imali vremena: Spa veče

30 stvari za koje do sada niste imali vremena: Organizujte porodične fotografije

 

 

Stoga, da biste uštedeli vreme i smanjili broj odlazaka u prodavnicu, ali i skratili vreme koje provodite u kuhinji – napravite plan obroka za svaki dan u narednoj sedmici. Napravite listu svih potrebnih namirnica i kupovinu obavite jednim odlaskom u prodavnicu.

 

 

Detaljan plan obroka biće od koristi i svima koji ovih dana paze na liniju. Podstaći će vas da razmišljate o zdravijoj i raznovrsnijoj hrani, a uz to više nećete imati izgovor da prekršite dijetu jer ćete sve što vam je potrebno imati u kuhinji.