PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

30 stvari za koje do sada niste imali vremena: Snimite porodični video

  • Objavljeno:
  • 8.4.2020

Svakog dana objavljujemo novu ideju kako da kvalitetno i kreativno ispunite vreme u kućnoj izolaciji. Danas uzmite telefon, kameru ili fotoaparat i video snimkom zabeležite trenutke koje provodite sa najbližima.

 

Pokušajte da se setite kada ste poslednji put na okupu imali celu porodicu a da ste to zabeležili kamerom? Ovakvi snimci tokom godina dobijaju sve veću sentimentalnu vrednost i zato ne gubite vreme i ovekovečite trenutke koje provodite sa njima.

 

U okviru serijala tekstova "30 stvari za koje do sada niste imali vremena" svakoga dana objavljujemo po jednu ideju kako da kvalitetno ispunite život u kućnoj izolaciji. Ako ste propustili prethodne priče, obavezno pročitajte i tekstove:

30 stvari za koje do sada niste imali vremena: Naučite strani jezik

30 stvari za koje do sada niste imali vremena: Prodajte nepotrebne stvari

30 stvari za koje do sada niste imali vremena: Spa veče

30 stvari za koje do sada niste imali vremena: Organizujte porodične fotografije

 

 

Zabeležite vreme dok se zabavljate, igrate društvene igre ili radite na Uradi sam projektu. Neka svako od vas ispriča po neku anegdotu iz porodičnog života. Intervjuišite jedni druge o tome šta ovih dana rade, šta vole, kako se osećaju.

 

Zabeležite čak i to šta se trenutno dešava, ispričajte kako se odražava na vašu porodicu i kako se skupa borite protiv dosade u izolaciji. Jednog dana biće vam interesantno da se osvrnete i na ove trenutke kroz koje prolazi čitav svet.

 

 

Dragocene snimke možete uređivati i spajati u kratke porodične filmove pomoću video editora. Na internetu možete pronaći brojne besplatne programe za uređivanje, a mi vam predlažemo neke od njih:

 

  1. Openshot
  2. Shotcut
  3. Lightworks
  4. iMovie
  5. VideoPad
  6. Blender

 

Bonus: Freemake Besplatni video konveter 

 

OpenShot Video Editor