PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

30 stvari za koje do sada niste imali vremena: Prodajte nepotrebne stvari

  • Objavljeno:
  • 6.4.2020

Svakog dana objavljujemo novu ideju kako da kvalitetno i kreativno ispunite vreme u kućnoj izolaciji. Sada je idealan trenutak da raspremite dom i iskoristite prednosti onlajn kupoprodaje kako biste se oslobodili stvari koje ne koristite i usrećili nekoga kome baš one trebaju.

 

Svi smo nekad osetili grižu savesti zbog ishitrene kupovine, žal za potrošenim novcem, a još češće iskusili muku gde sad da stavimo (ili sakrijemo) kupljenu ili dobijenu stvar koja nam uopšte ne treba.

 

U okviru serijala tekstova "30 stvari za koje do sada niste imali vremena" svakoga dana objavljujemo po jednu ideju kako da kvalitetno ispunite život u kućnoj izolaciji. Ako ste propustili prethodne priče, obavezno pročitajte i tekstove:

30 stvari za koje do sada niste imali vremena: Organizujte porodične fotografije

30 stvari za koje do sada niste imali vremena: Spa veče

 

 

Zato danas zavrnite rukave, prevrnite ormare, cipelarnike i kuhinjske ormariće i pronađite garderobu koju nikad niste obukli, cipele koje ste možda jednom nosili, knjige koje samo skupljaju prašinu ili kuhinjski aparat koji nikada ne koristite. Bilo da su odlično očuvani ili pak novi, ovi predmeti biće blago za nekoga ko će ih kupiti dosta povoljnije nego u prodavnici.

 

 

Iskoristite prednosti internet kupoprodaje koja je odličan izbor u ovim okolnostima jer vam omogućava da bez ličnog kontakta sa kupcima prodate stvari koje vam više nisu potrebne. Dostupni su brojni sajtovi kao što su Limundo, Kupindo, Kupujem prodajem, Moje krpice preko kojih možete prodati razne vrste kućnih predmeta.

 

 

Ispunićete vreme, učinićete nešto dobro za svoj dom, osećaćete se rasterećenije i zadovoljnije i pri tom nešto zaraditi. Ima li boljeg načina da iskoristite vreme u izolaciji?