PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Odmor iz snova: luksuzne vile u Toskani čija će vas ponuda iznenaditi

  • Objavljeno:
  • 4.8.2022

Provesti leto u Italiji, u luksuznoj  vili u Toskani koja će biti samo vaša, sa bazenom i dvorištem savršenim za opuštanje, zvuči kao filmska priča. A, iznenadićete se, cene za iznajmljivanje legendarnih kamenih kuća u Toskani  nisu nedostižne.

 

Nestvarni zalasci sunca, očaravajuća arhitektura, prelepi pejzaži, najbolja vina i ukusna hrana  – sve ovo nudi Toskana. Odmor u tradicionalnim i luksuzno opremljenim vilama ili kamenim kućama za iznajmljivanje u Toskani, veoma je popularan među ljubiteljima pravog uživanja.

Svesni toga, Italijani, neprevaziđeni majstori dizajna i hedonizma, napravili su izuzetne turističke ponude koje omogućavaju posetiocima da osete delić ovog raja. 

 

Vila Caprolo, Chianti, od 370e nedeljno po osobi

 

Vile se najčešće izdaju na nedeljnom nivou i kapaciteta su od 6 do preko 20 gostiju. Zavisno od perioda godine, broja posetilaca, dodatnih usluga, cene se kreću od 50e po osobi po noći. Za veća društva ili porodice mogu se naći odlične ponude za nezaboravan boravak u Toskani.

 

Vila Caprolo, uživanje u italijanskoj hrani i ambijentu

 

Vila Caprolo, uz bazen najlepši pogledi na zalazak sunca

 

Vile različitih profila, od manjih kamenih kuća do pravih dvoraca starih više stotina godina, renovirane su i opremljene u skladu sa najmodernijim zahtevima, ali tako da se ne naruši originalni, tradicionalni ambijent. Savršeno održavana dvorišta, sa obaveznim bazenima, prostorima za obedovanje, druženje i nestvarnim pogledom na toskanski pejzaž su nezaobilazni. 

 

Ca’ di Lista, Veneto, pravi dvorac za 1100e nedeljno po osobi

 

Ca’ di Lista, Veneto, oslikana venecijanska vila iz 16. veka

 


Pogledajte i:

Obnovljena lepota vile na jezeru Orta 

Rimski luksuz u Dubaiju 


 

Online servisi za rezervaciju nude pretrage koje vam olakšavaju da pronađete baš ono što želite, počev od lokacije i broja gostiju, do zahteva kao što su moderan ili tradicionalan stil, grejani bazeni, spa centri, vile sa kompletnim osobljem, pet friendly, vile sa teretanama i sportskim terenima, kuće izmedju maslina  ili na obali mora...

 

I Corbezzoli, Chianti, sa uslugom na nivou 5* hotela, od 650e nedeljno po osobi

 

I Corbezzoli, Chianti, sa 11 živopisnih, luksuznih soba sa svojim kupatilom

 

Najam vila najčešće uključuje angažovanje potrebnog osoblja, dok se kupljena hrana za pripremu naknadno plaća.

 

La Piana, Siena, vila sa bazenom od 380e nedeljno po osobi

 

Casetta Termine, Maremma, kamena kuća za 6 gostiju, od 314 e po osobi, nedeljno

 

Posebno popularna je kategorija vila koje se izdaju za organizaciju venčanja i drugih proslava, a u ponudi su i manje, romantične vile za medeni mesec.

 

Torre Palazzone, Siena, za svadbe do 50 gostiju

 

Spini Bianchi, romantična vila na toskanskoj obali, od 585e po osobi nedeljno

 

Ako još niste, počnite da planirate putovanje u Toskanu. Pored svih nezaobilaznih destinacija koje treba posetiti, sigurno ćete pronaći i savršenu kuću za uživanje na italijanski način.

 

Photo: tuscanynowandmore.com

Tekst: Redakcija Kuća Stil