PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Elegantan stan tenisera Filipa Krajinovića

  • Objavljeno:
  • 29.7.2021

Otvaramo vrata luksuznog doma srpskog tenisera Filipa Krajinovića, koji potpisuju Deep House Group studio. Svaki ugao ovog novobeogradskog stana odiše potpunom elegancijom ali i atmosferom pravog toplog doma što je i bila želja poznatog tenisera.

 

Predstavljamo vam izuzetno moderan i luksuzni enterijer stana poznatog tenisera Filipa Krajinovića. Ovaj stan se proteže na 90m2, a dizajnerski ga je osmislio i sproveo u delo Deep House Group studio, sa fokusom na prostor koji će teniser sa zadovoljstvom zvati svojim domom.

 

Želja tenisera je bila da se kreira moderan stan, sa funkcionalnim nameštajem, baš prema njegovim potrebama, ali da u isto vreme ima i toplinu doma.

 

 

U postavljenom zadatku studio je uspeo. Na dnevnom svetlu, enterijer stana odiše harmonijom modernog i elegantnog stila sa zemljanim i sivim tonovima, kao i drvenim ukrasima u vidu zidnih obloga i letvica. Međutim, kada sunce zađe, stan dobija potpuno drugačiju notu sa tri vrste rasvete: difuzna, ugradna rasveta, moderan luster i obodno LED osvetljenje, čija kombinacija omekšava savremeni oblik i donosi toplini doma u stanu.

 

Ove vrste rasvete sa umirujućom, toplijom nijansom žute boje nezavisne su jedna od druge, mogu se paliti po želji a u večernjim časovima samostalno čine sasvim dovoljan izvor svetla.

 

 

Savremeni kamin kreiran je u jedinstvenom ambijentu pored komode za televizor, a noćnu atmosferu stana menja u nešto još posebnije. Ovaj element, dizajniran i napravljen po porudžbini, doprinosi osećaju relaksacije i toplom ambijentu kada teniser provodi večeri u svom domu.

 

 

Prostor pored kamina Filip je odabrao za svoje nagrade

 


Povezane vesti:

Enterijer kao umetničko delo
Sofisticirana estetika u srcu Vračara


 

Kako bi poboljšali komfor u domu u toku dana ali i noći, arhitekte su unele elegantnu lounge fotelju sa drvenim leđima, koja čini savršeni dodatak u dnevnoj sobi za užitak pored kamina sa čašom vina ili knjigom u ruci.

 

 

Trpezarija je osmišljena kao otvoren prostor koji se nadovezuje na dvnevnu sobu, a pored obedovanja služi i da se veće društvo smesti i uživa u različitim specijalitetima na udobnim trpezarijskim stolicama.

 

 

 

Ono što ovom stanu daje dozu hedonizma jeste i ulazak u kuhinju koji odvajaju drvene letvice sa stalažama za vino ali i mini frižiderom.

 

 

Dnevna soba prati luksuzan i udoban senzibilitet stana sa drvenim zidnim oblogama kao i sa ugaonom garniturom brenda Atlas.

 

 

Glavna spavaća soba tenisera nalazi se u izdvojenom delu stana, kao prostor za odmor u neometanoj tišini. Iz nje se može izaći direktno na terasu, koja se proteže dužinom celog stana.

 

 


Povezane vesti:

6 koraka kako da izaberete idealan dušek za sebe

Urbana bajka XXI veka u srcu Beograda
Estetika zelene oaze enterijera na Novom Beogradu


 

Zid je ukrašen drvenim letvicama i ogledalom iza uzglavlja kreveta, a donosi posebnu atmosferu pred spavanje, zajedno sa dijamantskim visilicama koje daju diskretno osvetljenje, dovoljno za čitanje.

 

 

Druga spavaća soba prati elegantni šarm ostatka stana, a ono što je čini specifičnom jeste romantična tapeta slike Pariza i multifunkcionalni rasklopni trosed. Ova soba funkcioniše kao gostinjska, a može biti i radna soba za tenisera.

 

 

Osim prostranog plakara u glavnoj spavaćoj sobi, želja tenisera je bila da ima još prostora za odlaganje kako odeće tako i obuće, što su arhitekte uspele da uklope u prostran hodnik pored ulaza u stan.

 

 

Stan raspolaže sa dva kupatila: jedno kupatilo je za dnevne potrebe, u čijem sklopu se nalazi tuš kabina, dok se drugo kupatilo nalazi u okviru glavne spavaće sobe i raspolaže sa hidromasažnom kadom, koja je za profesionalne sportiste neophodna.

 

 

Plan stana

Deep house group poseduje osvojeno 3. mesto za najlepši stan Srbije i Crne Gore po Saint-Gobainu, 2009. godine, kao i sertifikat „Firma od poverenja“ za 2019. godinu.

 

Autor prjekta: Deep house group
Fotografije: Dejan Cvetinović