PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Zavirite u fantastičan dom Nikol Šerzinger koji je sama dizajnirala i danas vredi 8 miliona (VIDEO)

  • Objavljeno:
  • 18.8.2022

Jedna od najpoznatijih američkih pevačica, Nikol Šerzinger predstavila je pred kamerama "Architectural Digest" magazina svoj dom, koji se prostire na 4.602m2. Nikol otkriva svoje iskustvo u dizajnu savršenog doma, ali i koje su to prostorije koje čine ovu vilu posebnom.

 

U Los Anđelesu, u brdima luksuznog naselja Holivud Hilsa nalazi se vila poznate američke pevačice, tekstopisca, glumice i ljubitelja pozorišta Nikol Šerzinger. Za ispunjenje svojih želja vila je bila fantastična jer, kako kaže, kupila ju je zato što je oduvek želela dom sa pogledom na ceo Los Anđeles.

 

Ovaj četvorospratni luksuzni dom, koji se prostire na 4.602m2, ušuškavaju duge terase sa svih strana, stoga svaka soba ima svoj jedinstven pogled na Los Anđeles.

 


 

 

  Pogledajte kako izgleda luksuzna vila Naomi Kembel u Keniji (VIDEO)

  Jedna od najpoznatijih manekenki u istoriji otvorila je vrata svoje   zadivljujuće vile za odmor i detaljno je predstavila pred kamerama magazina "Architectural Digest". 

 


 

Kako je boraviti na jednoj od ovih terasa Nikol otkriva:
 

''Ako izađem na terasu u spavaćoj sobi osećam se kao da sam na vrhu sveta. Ljudi kažu što si više na brdu to si bliže raju, tako da imam osećaj kao da sam među oblacima.''

 

Enterijer vile je sama dizajnirala, a pored dnevne sobe i kuhinje otvorenog tipa, kao i četiri spavaće sobe, ova vila sadrži i kućni bioskop koji je ugodna oaza za sve ljubitelje filmova, vinski podrum i ogromno kupatilo koje izgleda kao pravi spa centar. Cela vila u početku koštala je 3,7 miliona, a danas vredi vrtoglavih 7,9 miliona dolara.

 


Ako vam se svidja ova kuća pogledajte i

Tropska vila koja uokviruje pogled na okean.

Porodična kuća kao ogledalo savremenog hedonizma.


 

Kako ovaj elegantan i luksuzan dom izgleda u celosti pogledajte u video prilogu koji sledi.

 

 

Tekst: redakcija Kuće stil