PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Silvester Stalone prodaje vilu na Beverli Hilsu

  • Objavljeno:
  • 10.2.2021

Čuveni glumac Silvester Stalone odlučio je da proda svoj dom u Los Anđelesu, a kada pogledate kako izgleda i šta sve poseduje, biće vam jasno i zašto za nju traži vrtoglavih 90 miliona evra.

 

Zvezda filmova "Roki", "Rambo", "Alpinista" i mnogih drugih uspeo je zahvaljujući blokbasterima u kojima je igrao glavnu ulogu da zaradi dovoljno novca da kupi nekoliko luskuznih nekretnina širom sveta.

 

 

Jedna od najlepših nekretnina koju poseduje svakako je vila na Beverli Hilsu koja se prostire na čak 21000 kvadrata, a u njoj se nalazi osam spavaćih soba i 12 kupatila.

 

Stallone i njegova supruga Dženifer Flejvin vlasnici su ove kuće sa zemljom od 1998. godine, ali prema brokerima cena po kojoj je kupio nije poznata. Za gotovo četvrt veka glumac je na imanju ostavio nezamenljive tragove. 

 

 

Zemljište na kojem se nalazi vila zauzima prostor od oko 3,5 hektara, a u sklopu ovog imanja se nalazi i gostinska kuća sa dve spavaće sobe, potom pozorište, biblioteka, teren za mini golf i bazen. U garaži sa ukupno osam automobila nalazi se i mali umetnički studio. Vrt i enterijer ukrašeni su brojnim skulpturama, slikama i artefaktima na temu najpoznatijih Staloneovih filmskih junaka Ramba i Rokija. Jedna od njegovih statua dominira bazenom, ali se najveća statua Rokija Balboe u prirodnoj veličini nalazi u sobi sa suvenirima. 

 

 

Prodajom ove vile, Stalone će napustiti kraj u kojem su mi komšije Džastin Biber, Denzel Vošington i Mark Volberg, ali je novu lokaciju za život već pripremio jer je krajem prošle godine kupio kuću u Palm biču na Floridi za 35 miliona dolara i tu planira da se preseli sa suprugom.

 

Foto: Screenshot