PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

5 savršenih futurističkih uređaja za kuhinju (VIDEO)

  • Objavljeno:
  • 25.8.2021

Tehnologija stalno napreduje, a kuhinja je najbolje mesto gde se to može i videti. Novi uređaji postaju sve više dostupniji, a mi vam izdvajamo neke od njih koji izgledaju kao nešto što biste mogli zamisliti u svojoj kuhinji budućnosti.

 

Prenosive indukcione ploče

 

Ovaj indukcioni šporet dizajniran je kako za zatvorene tako i za otvorene prostore. Poseduje dve ploče za kuvanje koje se mogu odvojiti i samim tim postati prenosive. Šporet možete izneti i na otvoreno, a kuvanje će biti veoma jednostavno jer vam ne trebaju kablovi za napajanje, budući da ima ugrađen mehanizam za punjenje.

 

Izvor: yankodesign.com

 

Grejač hrane u obliku piramide

 

Ovaj kompaktni i genijalni kuhinjski uređaj dizajniran je da vas poštedi situacija kada se primera radi pizza ohladi ili vam topla pasta postane hladna. Dizajniran od strane Haimo Bao, grejač hrane održava obroke svežim i ima nekoliko pregrada za hranu kako bi se omogućilo zagrevanje različitih jela istovremeno. Ove pregrade se mogu zaključati kako se ne bi slučajno napravio nered u kuhinji prilikom grejanja.

 

Izvor: yankodesign.com

 


Povezane vesti:

6 najboljih pametnih kućnih uređaja za 2021. godinu (VIDEO)

Za savršenu šoljicu kafe – smart aparat koji radi preko aplikacije


 

Pametna vaga

 

Dok iskusni kuvari mere odokativno, za većinu nas je bolje da koristimo vagu. Drop je pametna vaga sa propratnom aplikacijom koja će meriti bilo koji sastojak koji želite. Pametna vaga i elektronska aplikacija će izračunati kada činija sadrži pravu količinu brašna, soli, mleka ili drugih sastojaka kako ih dodajete. Preciznije je nego korišćenje obične kuhinjske vage, a aplikacija koja dolazi uz nju vam omogućava da odaberete recepte. Po tim receptima vaga će otkriti kada ste dodali pravu količinu svakog sastojka, a reći će vam kako i kada da dodate sledeći.

 

 

Kraft pivo u domu

 

Pico je potpuno automatski aparat za pravljenje kraft piva koji omogućava svakome da skuva 5L mini-bačve ovog pića profesionalnog kvaliteta. Ovaj aparat koristi patentiranu tehnologiju PicoBrew-ovog nagrađivanog proizvoda Zymatic u kompaktnijem i pristupačnijem obliku. Pico koristi praktične recepte spremnih za pripremu piva najzanimljivijih svetskih zanatskih pivara, sa novim koji se objavljuju na dnevnom nivou.

 

 

Pametne tegle

 

Nema ništa gore nego kada odlučite šta ćete pripremiti za večeru, a zatim shvatite da vam je ponestalo sastojaka. Neo pametne tegle mogu vam pomoći u tome nadgledajući ono što vam je ostalo u ostavi. Tegle takođe prepoznaju koliko je u njima ostalo, nutritivni sadržaj i datume do isteka roka upotrebe. Ako vam ponestane koji sastojak ili je on zastareo, aplikacija će vas obavestiti i dodati stavke na listu za kupovinu.