PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

5 kreativnih uređaja koje ćete odmah poželeti da imate u vašem domu (VIDEO)

  • Objavljeno:
  • 27.9.2021

U današnjem svetu tehnologija nastavlja da napreduje velikom brzinom, a sa njom i aparati za kuću čija kreativnost ne poznaje granice. Stoga predstavljamo vam inovativne i multifunkcionalne uređaje koje ćete poželeti odmah da imate u vašoj dnevnoj ili spavaćoj sobi.

 

1. Oblak lampa

 

Postoji nešto čarobno u oblacima, u načinu na koji plove po nebu i u njihovoj transformaciji od tananih i sanjivih do dramatičnih i moćnih. Imajući tu inspiraciju u vidu, RIchart Clarkson studio kreirao je kreativan ambijentalni luster u formi oblaka, kombinujući zvučnik i LED lampe koje pulsiraju i svetle uz ritam muzike. Rasveta može imitirati grom ili oblak obasjan sunčevom svetlošću i na taj način približiti ambijent prirode u vašem domu. Oni mogu krasiti enterijer samostalno, ili u grupi budući da je njihov dizajn fleksibilan i izuzetno skalabilan.

 

 

2. Utičnica koja iskače

 

Nekada najbolje i najkreativnije ideje prosto iskoče poput ove utičnice. Legrand komapnija za elektriku i rasvetu su želeli da odu korak dalje, smanje upotrebu produžnih utičnica i kreiraju jednostavnije rešenje. Kao rezultat nastala je skrivena, višestrana utičnica koja se oktkriva nakon blagog dodira. Svedenog dizajna ovaj uređaj kombinuje tri utičnice stoga ne morate da se brinete da li ćete ih imati dovoljno za druge kućne aparate. Jednostavno se ugrađuju, za samo nekoliko minuta. Dodatna pogodnost je to što ih možete sakriti od dece kada ih ne koristite.

 

 


Povezane vesti:

6 najboljih pametnih kućnih uređaja za 2021. godinu (VIDEO)

5 savršenih futurističkih uređaja za kuhinju (VIDEO)


 

3. Kinetička skulptura koja smanjuje stres

 

Ukoliko ne volite male zen bašte, evo jedne savršene zamene. Novatropi su kinetičke skulpture koje koriste svetla i rotaciju za stvaranje optičke iluzije beskonačnog kretanja geometrijske skulpture. Fibonačijev niz i zlatna razmera koja se prirodno nalaze u cveću, morskim školjkama i bezbroj drugih prirodnih organskih struktura vodeći su matematički principi ove skulpture. Sam pogled na nju pleni maštu, nežno osvetljava svaki prostor, magnetiše i opušta um.

 

 

4. Šolja koja se sama greje

 

Da li ste ikada sanjali o šolji koja sama može održati idelanu temperaturu vašeg toplog napitka? Spremite se za Ember. Nastala kao revolucionarni proizvod za promenu načina na koji ljudi piju, ova pametna šolja vanvremenskog je dizajna. Ona omogućava da putem aplikacije na telefonu lako održavate željenu temperaturu vaše kafe ili čaja, kako napitak ne bi bio ni previse vruć ali ni previše hladan.

 

 

5. Bežična stanica za punjenje više aparata

 

HiperCube je nagrađivana bežična stanica za punjenje, na koju može da se postavi do 3 uređaja u isto vreme. Sa više od 13 pametnih funkcija, HiperCube takođe pomaže pri spavanju i buđenju, sa kombinacijom zvučnika i LED lampe čije suptilno paljenje oponaša sunčevu svetlost i na taj način prirodno budi.