PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Qatar Airways uvodi svakodnevne letove do Beograda uz premijum uslugu

  • Objavljeno:
  • 24.1.2017

Aviokompanija Qatar Airways objavila je da od 29. septembra 2017. godine uspostavlja dnevne letove na liniji Doha-Beograd-Doha, što će za putnike iz Srbije značiti 25% povećanje u kapacitetu.

 

Trenutno Qatar Airways leti četiri puta nedeljno do srpske prestonice (ponedeljak, sreda, petak i subota), a uvodjenje dnevnih letova će umnogome olakšati putnicima planiranje narednih putovanja.Ove godine ova avio kompanija obeležava pet godina od uspostavljanja letova i priključivanja Beograda mreži svojih destinacija širom sveta.

 

Još jedna novina koja dolazi ove godine jeste i uvođenje premijum aviona do Beograda. Od letnjeg reda letenja, tačnije od 27. marta 2017. godine, na ovoj liniji saobraćaće tip aviona A320P (Premium). Ono što ovaj avion čini posebnim je sedište u biznis klasi koje se u potpunosti pretvara u krevet.

 

Putnici iz Beograda imaće priliku da isprobaju zašto je Qatar Airways biznis klasa proglašena za Najbolju na svetu 2016. Ovo će biti posebno iskustvo za sve putnike iz Beograda, jer će uživati u premijum usluzi već na letovima iz srpske prestonice. A delić atmosfere iz biznis klase Qatar Airways-a možete videti u našoj specijalnoj video reportaži koja sledi.

 

 

Qatar Airways putnicima iz Srbije nudi do preko 150 destinacija širom sveta, uz presedanje u Dohi. Od 01. novembra 2016, tranzitni putnici takođe mogu da jedno putovanje pretvore u dva, ukoliko odluče da se namenski zadrže u Dohi na svom putu. Putnici koji imaju čekanje u Dohi duže od pet časova, mogu da apliciraju za besplatnu vizu za Dohu i posete grad najduže do četiri dana, a potom nastave svoje putovanje. A šta sve morate videti u prestonici Katara pročitajte u našoj reportaži Katar: Emirat u zamahu

 

Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite qatarairways.rs. Sve informacije dostupne su i u kancelariji kompanije Qatar Airways, u Knez Mihajlovoj 30 (telefon 011/7859007), kao i u autorizovanim turističkim agencijama.

 

Sve ljubitelje putovanja obradovaće i 15 novih destinacija koje ova aviokompanija uvodi 2017. 

 

Foto: Qatar Airways