PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Najlepši hoteli sveta: skriveno blago Mikonosa

  • Objavljeno:
  • 23.4.2022

Nakon što je nagrađen kao najbolji butik hotel na svetu, "Kenshō Boutique Hotel & Suites" na Mikonosu našao se među malobrojnim dobitnicima nagrade koja se dodeljuje najboljim luksuznim hotelima na svetu – "World Luxury Hotel Awards".

 

Na gala događaju koji je održan u švajcarskom gradu Sankt Moric, "Kenshō Boutique Hotel & Suites" proglašen je za najbolji "Luxury Architecture Design Hotel" u Južnoj Evropi, na osnovu 300.000 glasova gostiju luksuznih hotela, koji su prikupljeni tokom godine.

 

 

Predstavljamo vam hotel zadivljujućeg dizajna i unikatne arhitekture.

 

 

Dizajniran od strane "CMH", jedinstveni dizajn butik hotel sa pet zvezdica "Kenshō Boutique Hotel & Suites" je rajsko mesto za odmor, koje kroz minimalistički i elegantan pristup kombinuje tradiciju sa prirodnim bogatstvom ostrva.

 

 

Dekorisan unikatnim umetničkim delima svetski poznatih dizajnera, stvara neponovljiv ambijent, koji zajedno sa vrhunskom uslugom, svojim posetiocima omogućuje jedinstveno iskustvo.

 

 

Prirodni kamen i stoletno drvo neosetno se stapaju sa tradicionalnom egejskom arhitekturom, prizivajući reminiscencije na bogatu prošlost. Fokusiranost na detalje zaštitni je znak svake od 25 luksuznih soba i 10 apartmana.

 

 

Deleći istu arhitektonsku filozofiju, ali sa različitim dekorativnim konceptima, svaki od ovih 35 "art prostora" priča svoju priču.

 

 

"Kensho" će, od momenta dolaska, obgrliti sva vaša čula i probuditi nova iskustva.

 

 

Tu spada i izuzetno gastronomsko iskustvo, doživljeno u raskošnoj krovnoj bašti sa još raskošnijim pogledom na tirkizni zaliv Omos, gde je smešten "Kensho Fine Dining Restaurant".

 

 

Muzika i originalni kokteli sa potpisom "Kensho bara" dolaze kao završnica nezaboravnih večeri pod zvezdama najtoplijeg mora Mediterana.

 


Inspiracija za predivne ambijente za opuštanje

Magična kuća koja leči

Porodična kuća kao ogledalo savremenog hedonizma


 

 

 

Trenutke apsolutnog opuštanja i podmlađivanja, dostojne užitaka olimpskih bogova, gosti će iskusiti u "Kensho Spa" zoni. Đakuzi, hamam, različite masaže, samo su deo spa rituala koji ih čekaju. Kada obnove snagu, čeka ih fitnes prostor sa najnovijom opremom za vežbanje.

 

 

"Kensho Boutique & Suites" je tu da izbirljivim posetiocima Mikonosa, osim uzavrelog provoda, burnih bič-partija, šopinga, kosmopolitske vreve, ponudi jedan potpuno novi doživljaj. Svojom jednostavnošću i elegancijom, dodirom sa prirodom u magičnom okruženju, ovaj hotel svojim gostima obećava iskustvo koje budi sva čula.

 

Tekst: Redakcija Kuće stil

Foto: Kenshō Boutique Hotel & Suites