PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Najpoželjnija kancelarija na svetu: Savršena 4m² za rad u vašem dvorištu

  • Objavljeno:
  • 28.7.2021

Nakon godinu dana od pandemije, većina kancelarija još uvek nije otvorena, a svi čeznu za promenom ambijenta u kom se radi i provođenjem vreme na otvorenom. Kao rezultat ovih želja pojavio se i koncept baštenskih kancelarija.

 

Prošlo je više od godinu dana kako se obavljanje posla iz kancelarija premestio u naše domove, a ljudi širom sveta su sve više počeli da žude za promenom ambijenta u kome rade. Prepoznajući to, na tržištu su se pojavile različite baštenske kancelarije koje omogućavaju rad od kuće bez ikakvih distrakcija, ali i mnogo više od toga. Sa različitim dimenzijama i dizajnom, ove kancelarije će zadovoljiti svaku potrebu, opslužujući bašte različitih veličina. Primer jedne od ovakvih kreacija predstavlja i mini kancelarija koju je dizajniranla kompanija WorkAway iz Velike Britanije.

 

 

Zakrivljena forma i moderan dizajn

 

Eksterijer WorkAway Plectrum-a je napravljena je od mat crnog metala, valovitog oblika, koja naglašava fluidne linije i daje kancelariji dinamičan izgled. Dodatni je bonus što se ova spoljašnjost lako održava a poseduje dugi životni vek. Jednokrilna staklena vrata sa okvirom od hrasta daje sasvim dovoljnu prozračnost prostoriji i stvara ugodno radno okruženje.

 

 


Povezane vesti:

Kako ostati motivisan tokom rada od kuće

7 najvećih grešaka koje pravite u kućnoj kancelariji


 

WorkAway je svojoj kancelariji za baštu dao ime Plectrum što označava trzalica za gitaru, usled svog zanimljivog i kompaktnog oblika. Sa ukupnom površinom od nešto više od 4m² i maksimalnom dubinom od 2m ova kancelarija savršena je za sve manje bašte, ali i one velike, ostavljajući dovoljno prostora za druge aktivnosti u dvorištu.

 

 

Sve što vam treba za rad tokom cele godine

 

Konstruisani drveni okvir WorkAway Plectrum je ispunjen izolacijom od mineralne vune, tako da je kancelarija zimi topla, a leti hladna. Za hladnije dane u godini, kancelarija sadrži i diskretan grejač na zidu koji se može upravljati ručno ili putem WiFi-a, a za leto poseduje otvor za hlađenje koji se može podešavati.

 

Plectrum sadrži sve što vam je dovojno za rad, a dolazi u kompletu sa dva reflektora i dve utičnice, ali i sa utičnicom za prenos podataka, stoga je potrebno samo povezati fa na mrežu vašeg rutera i spremni ste za početak rada. Štaviše, po želji može sadržati sto, udobnu kancelarijsku stolicu i police, a u kombinaciji sa celom konstrukcijom motiranje je završeno za svega jedan dan.

 

 


Povezane vesti:

12 trendova za uređenje bašte koji će vaše dvorište pretvoriti u raj za uživanje


 

Kancelarije u bašti nude mnogo više nego što im ime nalaže, pružajući beskrajan potencijal i mogućnost upotrebe. One obezbeđuju mesto za rad u bašti, ali i dodatni prostor za posvećivanje vašem hobiju, savršeno skrovište za razonodu, a mogu služiti kao baštenski bar i još mnogo toga. Ova multifunkcionalna prostorija sa razlogom osvaja ceo svet, a zasigurno stvara sofisticiranu siluetu i savremeni dodatak u bilo kom dvorištu.

 

Izvor fotografija: WorkAway Office