PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Elegantan muški stan, poput luksuznog automobila

  • Objavljeno:
  • 26.8.2022

Luksuzne površine, tamnije boje, prefinjeni a funkcionalni detajli od plemenitih metala odlikuju enterijer ovog, na prvi pogled, muškog stana. Zaista poput luksuznog, jakog automobila!

 

Enterijer ovog muškog stana poseduje dva elementa industrijskog stila – ciglu i beton u tamnim nijansama boje. Betonski plafon i pod od tamnog drveta pružaju različite teksture prostoriji, ali zadržavaju isti muški karakter.

 

 

Shop the look: udobna ugaona garnitura punjena perjem

 

 

 

Cigla u enterijeru ovog tipa je takođe tamnijih nijansi nego standardna, što može predstavljati izazov u stanu drugačijeg stila, međutim, sasvim je prikladna industrijskom stilu.Eleganciju i hedonizam , baš poput unutrašnjosti luksuznog automobila unose kožna sedišta prostrane modularne garniture i otmeni materijali površina klub stolova i kuhinje. Rasveta u industrijskom stilu nad kuhinjskim ostrvom i radnom površinom akcentuje lepotu koriščenih materijala  i naglašava eleganciju  enterijera ovog muškog stana.

 

Prozori i staklena vrata velikih formata unose u enterijer tamnih boja obilje svetlosti .i moderni, dizajn sistemi roletni sprečavaju ulazak viška vrućine.

 

 

Shop the look: mermerni klub stolovi. Enviro DesignConceptStore

 

U predsoblju možemo videti interesantno rešenje za odlaganje bicikla, koje je  svojom jarko žutom bojom razbilo tamnu paletu U temu su se odlično uklopila i žičana vrata, koja jednako lako možemo da zamislimo u nekom skladištu i u stanu dizajniranom za urbanog mladog čoveka.

 

  

 


MUŠKI STIL ENTERIJERA JOŠ U:

Elegantan stan tenisera Filipa Krajinovića

Inspiracija za potkrovlje - umetnički enterijer stana


 

Čiste linije čine da spavaća soba deluje elegantno i harmonično. Isti utisak ostavlja i kupatilo, koje svoj sofisticiran i ozbiljan izgled duguje upotrebi nerđajućeg čelika i crnih pločica.

 

 

Tekst: redakcija Kuće stil