PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Kreativne zidne dekoracije u obliku drveta

  • Objavljeno:
  • 13.10.2015

Ukrašavanje zidova nalepnicama ili šablonima sa motivom drveta, oslikavanje ili, pak, dekorisanje zidova pravim granama može biti prelepa i inspirativna ideja. Zamislite drvo sa granama, lišćem, pticama i leptirima kako unosi život u bilo koju prostoriju u vašem domu.

 


   Kreativne dekoracije za zid

 

   Dekorišite zidove na krajnje neobičan način, i to bez mnogo novca i vremena. Predlažemo pet        ideja koje će vaš prostor učiniti zanimljivim i dekorativnim, i omogućiti vam da ispoljite                      kreativnost.


 

Bilo da je pravo ili naslikano, samo ukras na zidu ili ima i korisnu namenu, drvo u enterijeru ne može ostati neprimećeno. Zato, ako tragate za jedinstvenom i upečatljivom dekoracijom za zidove, pogledajte pet kreativnih ideja i brojne načine kako da ih primenite u svom domu.

 

Deo prirode u domu

 

Nalepnice i šabloni u obliku drveta ili, pak, prave grane i suvo lišće biće centralni dekorativni detalj u prostoriji i uneti duh prirode u enterijer.

 

 

Polica za knjige

 

Grane drveta ili stablo poslužiće kao idealno mesto za police, pa će vaše knjige ili dekorativni predmeti dobiti kreativno mesto za odlaganje. Police u obliku drveta savršeno će se uklopiti u dečiju sobu, ali mogu krasiti zidove bilo koje prostorije.

 

 

PREPORUKA: Napravite šarmantne police za knjige

 

Porodično stablo

 

Porodične fotografije zaslužuju istaknuto mesto u vašem domu, a jedan od kreativnijih načina da ih izložite je foto galerija smeštena na granama drveta.

 

 

PREPORUKA: Okačite slike na zid poput profesionalca

 

Novogodišnja jelka

 

Ako živite u malom stanu, idealna zamena za pravo novogodišnje drvo može biti dvodimenzionalna jelka na zidu napravljena od suvih grančica ili oblikovana od samih ukrasa za jelku.

 

 

PREPORUKA: Napravite mini jelke za dekoraciju radnog stola, polica i zida

 

Vertikalna bašta

 

Saksije sa cvećem, začinskim ili drugim biljkama, mogu se smestiti u krošnji drveta i na taj način vertikalnu baštu učiniti još maštovitijom.

 

 

PREPORUKA: Napravite kreativnu vertikalnu baštu

 

Foto: pinterest.com / decoist.com / architecturendesign.net / handmadecharlotte.com