PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Da vaš dom zablista: Luksuz i elegancija crno-zlatne novogodišnje dekoracije

  • Objavljeno:
  • 21.12.2022

Tražite inspiraciju za novogodišnju dekoraciju doma i praznične trpeze? Ove godine isprobajte kombinaciju sa kojom nema greške. Raskošno, elegantno, prefinjeno, luksuzno i nezaboravno u dve boje: crna i zlatna!

 

Novogodišnji i božićni praznici vreme su za okupljanje porodice i prijatelja i uživanje u prazničnoj trpezi. To je idealan trenutak da se prepustite mašti i svoj dom uredite tako da zablista.

 

Ako želite da postignete elegantan efekat, onda je neophodno da broj boja koje ćete koristiti za dekorisanje svedete na minimum, svega dve ili tri boje, koje ćete dosledno koristiti u celom prostoru – pri ukrašavanju jelke, uređenju stana, dekoraciji stola.

Kombinacija boja koja će uneti raskoš i luksuz u prazničnu atmosferu, nepogrešivo je kombinacija crne i zlatne. Mogućnosti uklapanja se neograničene i zavise samo od vaše kreativnosti, a mi vam prenosimo neke od najinteresantnih ideja

 

 

Crno zlatni aranžmani za sto, osim što su izuzetno efektni, jednostavni su i praktični. Kontrast ove dve boje odlično se uklapa uz umirujuću belu, kao i staklo i kristal. Nezaobilazni novogodišnji detalj, zimzelene grančice, oplemeniće celu postavku i dati joj dodatnu toplinu.

 


Pogledajte i ove praznične ideje:

Kako da zapakujete poklone na nesvakidašnji i elegantan način

Čaroban novogodišnji ambijent u 3 predloga 


 

 

Svetlost sveća i raskošni svećnjaci nezaobilazni su u prazničnoj dekoraciji. Uz zlatni escajg i elegantne vinske čaše, osećaj luksuza je zagarantovan.

 

 

Figure irvasa, zlatne šišarke, fenjeri, skulpture, svećnjaci – puno je elemenata i detalja koje možete uklopiti ili prilagoditi svojoj dekoraciji, čineći je unikatnom, zanimljivom i inspirativnom za goste. Sasvim sigurno, biće odlična postavka i pozadina za fotografisanje.

 

 

Crni i zlatni elementi jednako dobro će se ukopiti i u moderne i u rustične ambijente, unoseći, na svoj način, prazničnu atmosferu. Priuštite sebi, jedinstvenom dekoracijom, raskošno uživanje i glamurozan ulazak u Novu godinu.

 

Fotografije: Pinterest

Tekst: Redakcija Kuće Stil