PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Čaroban Novogodišnji ambijent u 3 predloga

  • Objavljeno:
  • 25.12.2021

Period praznika mnogima je najlepši deo godine, a ono što ga čini još lepšim i posebnim je praznična dekoracija koja kreira magičnu atmosferu u domu. Bilo da volite svedenu i diskretnu dekoraciju ili praznike ne možete da zamislite bez svetlucavih lampica, sigurni smo da ćete pronaći inspiraciju u jednom od ova tri enterijera dekorisana u novogodišnjem duhu.

 

Koji vam se najviše dopada: 1 ➠ 2 ili ➠ 3?

 

1. Praznična dekoracija u prefinjenom enterijeru

 

Dekoracija ne mora da dominira enterijerom da bi se osećao praznični duh. Možete upotrebiti i diskretne detalje poput jastučnica sa novogodišnjim motivima, romantične šoljice ili dekorativne svećnjake i mini jelke kojima ćete ukrasiti sto ili police – i kreiraćete praznični ambijent u prefinjenom i odmerenom stilu. I onda je dovoljno da iz udobne beržere uživate.

 

 

Ne samo za Novogodišnju atmosferu - zeleni pliš na sofama klasičnog i modernog stila je favorit dizajnera enterijera za 2021/2022.

 

 

 

Svetlucava dekoracija

 

Ako su vam lampice sinonim za prazničnu dekoraciju, imamo predlog za vas. Idealan izbor su multiplicirane staklene visilice i moderni svetleći ukrasi koji spajaju 2 u 1 – drvo i lampice u zadivljujuću dekoraciju koja je dovoljna da transformiše vašu dnevnu sobu u svečan enterijer dostojan novogodišnje noći.

 

 

Foto: Decoist

 

 

Zimska čarolija u domu

 

Ko još može odoleti ovakvom bajkovitom ambijentu? Dekoracija koja nas podseća na bela jutra i netaknut sneg, toplinu vatre i svečanu atmosferu praznika? A što je najbolje, sve to možete kreirati i sami, uz par pažljivo odabranih predmeta. 

 

Ključnu ulogu u ovom aranžmanu imaju teksture i boje, stoga potražite mekane i prijatne tkanine koje asociraju na toplinu, odaberite svetlu paletu boja i unesite detalje u zlatnoj ili srebrnoj boji za diskretan dodir luksuza.

 

 

Foto: Home Stories A to Z