PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Pametni uređaj uz koji insomnija nestaje (VIDEO)

  • Objavljeno:
  • 9.8.2021

Naučno je dokazano da naše raspoloženje zavisi od spoljašnjih faktora, usled čega su nastale brojne terapije poput onih sa svetlošću, aromama i zvukova. Ali šta se desi kada se ove tri terapije spoje u jedno i pomešaju sa tehnologijom?

 

Videvši kako tehnologija u poslednjih nekoliko godina utiče na čoveka, kompanija Aromeo iz Hong Konga sebi su postavili novi zadatak - umesto da tehnologija remeti živote, želeli su da je iskoriste kako bi poboljšala čovekovo blagostanje. Iz ove želje proistekao je AROMEO Sense - pametni difuzer i spa uređaj koji pametno kombinuje terapiju aromama, bojama i prirodnim, opuštajućim zvukovima u jedno.

 

Aromeo Sense koristi difuziju aromaterapije bez vode upotrebljavajući čisti vazdušni pritisak. To osigurava da ono što se udiše nije zagađeno nikakvim dodacima. Namenjen je primarno da pomogne zaposlenim ljudima u urbanoj sredini da se oslobode od stresa, ali i ostalima koji imaju probleme sa spavanjem i anksioznošću.

 

 

Aromeo se može koristiti u bilo koje doba dana. Ukoliko na primer radite, pametni difuzer kombinuje miris mente sa zvukom i očaravajućim gradijentom boja koje vam gode i pojačavaju koncentraciju. Sa druge strane kada je vreme za spavanje, Aromeo Sense koristi svetlost različitih talasnih dužina da nežno podesi vaš biološki sat, a budi vas sa bojom izlazećeg sunca, uzdižućim aromama i zvukom ptica, bez šoka alarma koje ste do sada imali.

 


Povezane vesti:

Kako će lepota i zdravlje izgledati u 2030. godini?

Magična kuća koja leči


 

Aromeo kapi koje se stavljaju u difuzer napravljene su od 100% biljnih sastojaka, mešavine prirodnog eteričnog ulja i organskog alkohola, bez ftalata, sulfata, parabena i sintetičkih materijala. 

 

Pored modula za spavanje, relaksaciju i rad, pomoću njegove aplikacije, Aromeo možete podesiti da kreira koju god atmosferu poželite, bilo da provodite vreme sa porodicom, igrate društvene igre ili pak želite romantično veče – ovaj pametni difuzer će vas pokriti i pružiti vam odgovarajući ambijent u kome ćete uživati.

 

Više o Aromeo pametnom difuzeru saznajte u video prilogu koji sledi: