PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Najbolji budilnik ikada: Skuva vam kafu pre nego što vas probudi

  • Objavljeno:
  • 12.10.2015

Britanski dizajner Džoš Renof osmislio je budilnik koji vas, umesto alarmom, budi mirisom sveže skuvane kafe i tako postao tvorac verovatno najomiljenijeg "alarma" ikada.

 


   Savršena šoljica za ljubitelje kafe i računara

 

   iCup šoljica će oduševiti sve kojima dan počinje uz kafu i računar, a posebno ljubitelje brenda          Apple. Šolja je u obliku Apple simbola, a ima i USB ulaz koji možete priključiti na svoj računar da    bi vaša ostala topla.


 

Uređaj je nazvan "Barisieur", izgleda kao običan budilnik, s tim što se na njegovom vrhu nalazi aparatura koja će vam skuvati kafu pre nego što se oglasi jutarnji alarm.

 

 

"Barisieur" u sebi ima pregrade za mleko, šećer i kafu, a nakon što voda provri ona se meša sa kafom, pre nego što završi u šolji iz koje se pije. Tako vas već u trenutku buđenja na komodi pored kreveta čeka sveže skuvana kafa koja obezbeđuje idealan početak novog radnog dana.

 

 

Ovaj budilnik je za sada samo koncept, ali je odmah nakon objavljivanja ova ideja izazvala ogromno interesovanje širom sveta, pa nema sumnje da će veoma brzo prvi budilnici Džoša Renofa zablistati u domovima ljubitelja kafe širom sveta.

 

 

 

Jedina otežavajuća okolnost, bar na početku prodaje, biće cena jer se očekuje da će "Barisieur" koštati oko 450 dolara. Da li biste vi bili spremni da izdvojite toliko novca za "najbolji budilnik ikada"?

 

 

 

Foto: joshrenoufdesign.com