PRIJAVA ZA NEWSLETTER:
Portal kucastil.rs vodi računa o privatnosti svojih posetilaca i njihovom korisničkom iskustvu. Portal koristi kolačiće da bi obezbedio što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost.
Više detalja možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda stranica portala potvrđujete saglasnost sa korišćenjem kolačića. Razumem

 

Elegantna kolekcija pametnih satova Apple Watch Hermès

  • Objavljeno:
  • 28.9.2015

"Apple" je najavio specijalnu kolekciju pametnih satova nastalu u saradnji sa modnom kućom "Hermes". Jedinstvena kolekcija "Apple Watch Hermès" spaja eleganciju i funkcionalnost u modnim aksesoarima za svaki dan.

 

Novu kolekciju pametnih satova krasi kućište od nerđajućeg čelika i elegantni kožni kaiševi i u pet različitih boja: crvenoj, crnoj, braon, plavoj i sivoj. Satovi će biti dostupni u tri stila: standarni (singe tour), sa dužim kaišem koji se obmotava (double tour) i narukvica (cuff).

 

 

 

 

"Apple i Hermes izrađuju drugačije proizvode, ali dele strast prema vrhunskom dizajnu", rekao je glavni dizajner kompanije Apple, Džonatan Iv. "Obe kompanije su motivisane u potrazi za savršenstvom i željom za stvaranjem jedinstvenih proizvoda. Apple Watch Hermès je pravi dokaz ove filozofije", dodao je Džonatan Iv.

 

Cena satova će se kretati od 1100 dolara za standardnu verziju sata, dok će najskuplji model koštati 1500 dolara. Naći će se u prodaji u odabranim "Apple" prodavnicama, luksuznim robnim kućama i "Hermes" buticima od 5. oktobra. 

 

 

Pametni satovi kompanije "Apple" najavljeni su još 2014. godine, a prvi modeli "Apple Watch" našli su se u prodaji aprila ove godine. 

 

Foto: apple.com