PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Savremena lepotica: Kuća koja će vas osvojiti na prvi pogled (DETALJAN PLAN)

  • Objavljeno:
  • 2.8.2022

Predstavljamo detaljan plan kuće namenjene višečlanoj porodici koja želi savremeno uređen enterijer i eksterijer kuće koja će se izdvojiti svojim dizajnom od ostalih u okruženju.

 


   Čarobnjak prostora i udobnosti

   Inovativni model LAYER oduševiće sve ljubitelje vrhunskog dizajna, estetike i udobnosti. Štedi prostor, poseduje specijalan mehanizam za dušek, a može se pronaći u verzijama dvoseda, troseda i ugaone garniture. 


 

Ovu prelepu prizemnu kuća karakteriše upečatljiva forma sa velikom garažom za dva automobila. Kombinacija drveta i betona, interesantan raspored prozora i prostrana natkrivena terasa pružaju joj impresivan karakter. Sa druge strane, vrhunski dekorativni kamen na fasadi upotpunjuje celu sliku impresivnog dizajna spoljašnosti.

 

 


   Funkcionalna prizemna kuća za četvoročlanu porodicu (DETALJAN PLAN)

 

   Predstavljamo vam detaljan plan prizemne kuće od 114 kvadratnih metara sa bazenom i                prelepim vrtom. 


 

Pored modernog dizajna eksterijera, ne može se zanemariti ni prostrana i savremeno uređena unitrašnjost koja je savršena za porodicu od četiri ili pet članova.

 

 

 

Veći deo zidova dnevne sobe čini staklo, što obezbeđuje ovoj porodičnoj prostoriji konstantan izvor prirodnog osvetljenja i panoramski pogled na baštu. U prostranoj dnevnoj zoni kuće koja je otvorenog plana, pored dnevnog boravka namenjenog za opuštanje i obedovanje, smeštena je i kuhinja sa ostavom.

 

Veliku prednost doma predstavlja i prostrana terasa koja je balkonskim vratima povezana sa dnevnom kao i dve spavaće sobe. Terasa od 35,5 kvadratnih metara predstavlja savršeno mesto za relaksaciju ili okupljanja sa prijateljima naročito tokom leta.

 

 

Tri spavaće sobe smeštene su jedna do druge u drugom kraju kuće. Između spavaćih soba i radne sobe smešteno je kupatilo, a između dnevnih i noćnih zona kuće nalaze se i toalet i dva garderobera.

 

Uz garažu se nalaze dve pomoćne prostorije. Prva je predviđena za kotlarnicu i perionicu i ima ulaz iz kuće, dok je druga povezana sa garažom i dvorištem.

 

 

 

OSNOVNI PODACI:

 

Površina kuće sa garažom: 201,1 m²

Visina kuće: 7,56 m

Minimalna širina parcele: 24,3 m

Kubatura: 1286,24 m³

Kosina krova: 35°

 

 

 

 

 

PRIZEMLJE:

 

 

 

1. Hodnik         3,9 m²

2. Garderober 3,7 m²

3. Ostava        1,6 m²

4. Kuhinja     15,1 m²

5. Dnevna soba

+ trpezarija 43,4 m²

6. Toalet       1,9 m²

7. Garderober 4,8 m²

8. Soba         11,1 m²

9. Soba         16,1 m²

10. Soba        15,9 m²

11. Kupatilo  10,2 m²

12. Soba        14,8 m²

13. Pomoćna soba 3,6m²

14. Kotlarnica 4,6 m²

15. Hodnik     14,7 m²

16. Garaža     35,7 m²

17. Terasa     35,5 m²