PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

U Beogradu otvoren hotel Radisson Blu

  • Objavljeno:
  • 10.12.2014

“Radisson Blu Old Mill” nudi 236 savremeno opremljenih soba, uključujući 14 apartmana, a sadržaj soba podrazumeva besplatan Internet, Nespresso kafe aparate, individualnu kontrolu klime, nameštaj visokog kvaliteta, kao i posebne, ručno oslikane zidove - delo kompanije “Strauss and Hillegaart”.

 

 

Kao deo kulturne baštine grada, “Radisson Blu” je zadržao duh i arhitekturu Starog mlina, a u svim sobama nalaze se slike umetničkog studija “Strauss & Hillegaart”, dok je hotel dizajnirao svetski poznati studio “Graft”.

 

 

Hotel se nalazi preko puta Beogradskog Sajma, između Mostarske petlje i zgrade Bigz, na samo nekoliko minuta od centra Beograda, Beogradske Arene i Sava Centra. 

 

 

Jedna od najbrže rastućih hotelskih grupacija u svetu “Rezidor hotel grupa” objavila je da je hotel otvoren za sve goste od 10. decembra 2014. godine, a prve rezervacije već su pristigle iz Belgije, Nemačke i Austrije. Svim gostima je na raspolaganju parking otvorenog i zatvorenog tipa, kao i 6 sala za organizaciju događaja i sastanaka.

 

 

Ova grupacija je u Srbiji aktivna od 2008. godine, ima 1.352 hotela u 108 država sveta, a u Beogradu je uspela da završi hotel sa predviđenim budžetom od 55 miliona evra, koristeći ostatke Starog mlina u Bulevaru Vojvode Mišića. Za direktora hotela koji će svakako pobošljati ponudu  prestonice postavljen je Thomas Swieca.

 

Foto: radissonblu.com