PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Počeo Qatar Airways festival putovanja sa najboljim ponudama za celu 2017.

 • Objavljeno:
 • 9.1.2017

Individualna putovanja, putovanja u dvoje i više, posebna ponuda za decu, destinacije širom sveta po promotivnim cenama. Qatar Airways festival traje od 09. do 16. januara za period putovanja od 11. januara do 15. decembra ove godine.

 

Qatar Airways festival putovanja, jedinstvena promocija na tržištu, počinje po treći put. Na početku Nove godine, i ova promocija dodaje nešto novo i putnicima iz Beograda nudi do sada najbolje ponude -ponudu za jednog putnika, ponudu za dva putnika, posebnu ponudu za grupna putovanja (od tri do sedam putnika)*, kao i posebnu ponudu za decu. Članovi Privilege Club-a takođe mogu osvojiti duple milje tokom trajanja festivala.

 

Festival putovanja traje od 09. do 16. januara 2017, za period putovanja od 11. januara do 15. decembra 2017. godine. Putnici iz Srbije će biti u mogućnosti da u toku trajanja festivala kupe promotivne povratne karte u Najboljoj biznis klasi na svetu i ekonomskoj klasi do 25 destinacija u mreži Qatar Airways-a, uključujući Aziju, Indijski potkontinent, Afriku i Australiju. Sastavni deo festivala su i posebne ponude partnera Visa i Accor hotela, kao i popusti na hotelski smeštaj i rent-a-car usluge.

 

Neke od destinacija koje su na promociji:

 

 1. Peking od 400 EUR;
 2. Guangdžou od 404 EUR; 
 3. Puket od 408 EUR; 
 4. Bangkok 413 EUR;
 5. Kuala Lumpur od 476 EUR; 
 6. Maldivi od 483 EUR; 
 7. Zanzibar od 498 EUR; 
 8. Bali od 550 EUR; 
 9. Pert od 885 EUR; 
 10. Melburn od 923 EUR; 
 11. Sidnej od 982 EUR;  

 

"Qatar Airways festival putovanja je već sada postala zaista privlačna i atraktivna globalna promocija, koja nudi različite ponude, gde svako može pronaći onu idealnu za sebe. Stoga mi je veoma drago da je sad pokrećemo po treći put. Takođe, Nova godina je odličan trenutak za planiranje putovanja, posebno kada je period putovanja cela 2017 godina, pa tako putnici mogu sada kupiti karte, a planirati svoje putovanje do kraja godine po zaista povoljnim cenama", kaže komercijalni direktor Qatar Airways-a za Srbiju Boris Žutić.

 

Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite qatarairways.com/travelfestival, a sve informacije dostupne su i u kancelariji kompanije Qatar Airways, u Knez Mihajlovoj 30 (telefon 011/7859007), kao i u autorizovanim turističkim agencijama.

 

Putnici takođe mogu da jedno putovanje pretvore u dva, ukoliko odluče da se namenski zadrže u Dohi na svom putu. Putnici koji imaju čekanje u Dohi duže od 5h, mogu da apliciraju za besplatnu vizu za Dohu i posete grad najduže do četiri dana, a potom nastave svoje putovanje. Za dodatne informacije, posetite http://www.qatarairways.com/global/en/qatar-transit-visa.page.

 

KUĆA STIL PREPORUKE ZA ODABIR DESTINACIJA

 

Proverite zašto ova video reportaža ima 110.000 pregledao od 19. decembra 2016. 

   Kuala Lumpur: Raj za turiste na Dalekom istoku (VIDEO REPORTAŽA) 

 

   Kako izgleda let u najboljoj biznis klasi na svetu? Kako su gradovi udaljeni i do 10.000 km od          Beograda postali "city break" destinacije? I zašto je Kuala Lumpur pravi raj za turiste iz Evrope?

 


 

 

 Zašto posetiti Katar i Dohu možete pročitati u najčitanijoj reportaži u 2016. 

   Katar: Emirat u zamahu

 

   Nađete li se na ovom mestu, bićete svedoci stvaranja metropole XXI veka. Kako će izgledati za        10, 20 ili 30 godina, niko ne može ni da pretpostavi. Sigurno je samo da će vas ostaviti bez                daha. Baš kao i danas. Dobrodošli u Dohu, prestonicu države Katar!


 

Reportaže sa toplih i egzotičnih destinacija: Bali (Indonezija) i Zanzibar (Dragulj Crnog kontinenta)

   Bajkovita Indonezija i Bali (ostrvo bogova)

 

   "Smaragd ekvatora", "utočište bogova", "poslednji raj na zemlji". Mnogo je epiteta koje joj možete    pripisati, ali jedna rečenica vernije je dočarava od svih drugih. To je mesto koje hrani dušu.

    Zanzibar – predvorje raja

 

   Neistraženi dragulj "Crnog kontinenta". Ostrvo koje krase bajkoviti pejzaži, beskrajne bele                peščane plaže, smaragdno zeleno more i kristalno blistavo nebo. Mesto na kojem vreme teče          nekim svojim drugačijim tokom.