PRIJAVA ZA NEWSLETTER:
Portal kucastil.rs vodi računa o privatnosti svojih posetilaca i njihovom korisničkom iskustvu. Portal koristi kolačiće da bi obezbedio što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost.
Više detalja možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda stranica portala potvrđujete saglasnost sa korišćenjem kolačića. Razumem

 

Indonežanska pijaca opet stiže na Kalemegdan

  • Objavljeno:
  • 29.8.2019

Organizacija Jungle Travel - Neobična Putovanja u saradnji sa Ambasadom Republike Indonezije u Beogradu (Embassy of the Republic of Indonesia – Belgrade), organizuje novo izdanje Indonežanske pijace koja će se održati 31. avgusta na Beogradskoj tvrđavi u rovu kod Vojnog muzeja u okviru "Kalimantan Wonderland" koncepta.

 

Indonežansku pijacu je prošli put posetilo više od 3 000 posetilaca, a i ove godine će ulaz biti BESPLATAN. Gosti će imati priliku da uživaju u mnogobrojnom kulturnom i muzičkom sadržaju koji će im preneti čari Indonezije i njene pokrajne Kalimantan.

 

Na glavnoj bini se očekuje nastup plesnih grupa koje će predstaviti tradicionalni ples sa Kalimantana koji će publiku kroz muziku i igru uvesti u priču egzotike i istočnjačke tradicije Indonezije.

 

Pored plesnog performansa posetioci će moći da obiđu i brojne sadržaje koji su namenjeni za sve uzraste: food corner, galerija slika, pijaca nakita, video prezentacije, dečiji kutak, plesne škole, podela vrednih nagrada, humanitarne akcije, promovisanje stipendija itd.

 

Ulaz na Indonežansku pijacu biće besplatan za sve posetioce, dok će se od 23h ulaz za Julian Jeweil & Technasia / Kalimantan Wonderland naplaćivati regularno. 

 

Kakve sve čari, lepote i atrakcije krije ova prelepa zemlja možete pročitati i u reportažu koju je naša redakcija pripremila iz jedne od najlepših zemalja na planeti. Upravo taj autentičan duh bajkovite Indonezije osetićete ovog vikenda u srcu Beograda i zato ne propustite priliku da posetite najatraktivniji događaj za ljubitelje putovanja ovog vikenda u našoj prestonici.  

 

Bajkovita Indonezija

"Smaragd ekvatora", "utočište bogova", "poslednji raj na zemlji". Mnogo je epiteta koje joj možete pripisati, ali jedna rečenica vernije je dočarava od svih drugih. To je mesto koje hrani dušu. Jedna od najlepših i najuzbudljivijih zemalja na planeti. I to ćete nepogrešivo znati nađete li se na ovom mestu. Jer ovo je zemlja radosti, pesme i plesa. Dom veličanstvenih hramova, peščanih plaža i nestvarnih pirinčanih polja. Kolevka vrednog, skromnog i srdačnog naroda.

 

Pročitajte kompletnu reportažu na sledećem linku: Bajkovita Indonezija