PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Doživite božićnu noć iz snova: Izdaje se dom iz filma "Sam u kući"

  • Objavljeno:
  • 7.12.2021

Buking počinje upravo danas! Porodična kuća u Čikagu iz legendarne američke komedije ’’Sam u kući’’ dostupna je za iznajmljivanje na jednu noć. Njen sadašnji vlasnik je dozvolio rezervaciju nekretnine na Airbnb-u, a za doček gostiju unajmio je jednog posebnog glumca.

 

Božićni poklon stigao je malo ranije za sve ljubitelje filma ’’Sam u kući’’.  Naime, vlasnik doma filmskog klasika iz 1990. godine prvi put u istoriji otvara mogućnost njenog iznajmljivanja, ali samo na jedno veče. Zahvaljujući njegovoj odluci, odabrani i zainteresovani će dobiti mogućnost da ponovo dožive njihove omiljene scene iz filmskog klasika, ovog puta i lično za samo 25 dolara. 

 

 

Ugodni praznični ambijent sa svetlucavim lampicama i savršeno ošišanim drvetom čekaće prave srećnike u Mekalister rezidenciji. Najviše četiri uspešnih aplikanata moći će da prenoće samo jednu noć, 12. decembra u ovom netradicionalnom smeštaju.

 

Po dolasku, posetioce će lično dočekati glumac Devin Retrej, koji je igrao Baza, Kevinovog starijeg brata. U šaljivom propratnom tekstu na Airbnb-u otkriva se da će u božićno ukrašenoj kući gosti moći da imaju interakciju sa rekvizitima iz filma i postavljaju zamke poput onih koje je Kevin postavljao.

 

 

Pogledajte kako da napravite unikatan novogodišnji venac poput ovog iznad kamina.

 


Pročitajte još:

Ledeni hotel sa 100 unikatno dizajniranih soba

5 kreativnih soba koje će svaka devojčica obožavati


 

Baz Mekalister, stariji brat glavnog junaka, sprovešće goste kroz Kevinovu neosvojivu tvrđavu. U cenu boravka takođe je uključena i svečana večera koju je mali Kevin pripremio u filmu - testenina sa sirom.

 

Sobe se mogu rezervisati putem linka, a buking počinje upravo danas, 7. decembra.