PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Besplatan hotelski smeštaj u Dohi i tranzitna viza za putnike Qatar Airways-a

  • Objavljeno:
  • 26.5.2017

Aviokompanija Qatar Airways je uvela novu pogodnost "+QATAR" za svoje putnike u letnjem periodu, pa putnici koji tranzitiraju preko Dohe mogu posetiti katarsku prestonicu uz besplatan hotelski smeštaj i tranzitnu vizu.

 

Svi putnici Qatar Airways- koji kupe avio kartu u periodu prodaje do 30. avgusta, a za putovanja do 30. septembra 2017. godine mogu posetiti Dohu i na taj način od jednog putovanja napraviti dva.

 

Putnici koji planiraju svoje putovanje ovom aviokompanijom do bilo koje od destinacija u mreži Qatar Airways-a u toku letnjeg perioda svoje putovanje mogu da obogate i boravkom u katarskoj predstonici Dohi i iskoriste ponudu za besplatan hotelski smeštaj u hotelima sa 4* (ekonomska klasa) i 5* (biznis klasa), kao i besplatnu tranzitnu vizu

 

Tranzit preko Dohe putnici mogu da pretvore u boravak, uz potpuno besplatan smeštaj za jedno noćenje u nekim od ponuđenih hotela, a ukoliko žele da ostanu duže, druga noć se naplaćuje 50 $ po sobi. Bilo da putuju u poslovne ili privatne svrhe, u ponudi su neki od poznatih svetskih hotela: Four Seasons, Marriott Marquis, Radisson Blu ili Oryx Rotana.

 

Besplatan hotelski smeštaj tokom leta omogućiće putnicima da osmisle svoj boravak i upoznaju Dohu, kroz brojne sadržaje koje pruža. Detaljne informacije nalaze se na: qatarairways.com/plusqatar

 

Qatar Airways, nacionalni avio-prevoznik države Katar, jedan je od najbrže rastućih avio-kompanija koja poseduje jednu od najmlađih flota na svetu. Sada, u svojoj 20-oj godini poslovanja, Qatar Airways ima savremenu flotu od 199 aviona koji lete na više od 150 ključnih poslovnih i turističkih destinacija širom šest kontinenata.

 

Na Skytrax 2016 dodeli nagrada za avio-kompanije širom sveta, Qatar Airways je bio dobitnik čak tri prestižna priznanja: Najbolja biznis klasa na svetu, Najbolji lounge za putnike biznis klase i Najbolje kabinkso osoblje na Bliskom istoku. 

 

Zašto posetiti Dohu i šta videti u njoj saznajte u reportaži sa lica mesta koja otkriva kako zaista izgleda život u najbogatijoj zemlji na svetu.

     Katar: Emirat u zamahu

 

     Nađete li se na ovom mestu, bićete svedoci stvaranja metropole XXI veka. Kako će izgledati za       10, 20 ili 30 godina, niko ne može ni da pretpostavi. Sigurno je samo da će vas ostaviti bez               daha. Baš kao i danas. Dobrodošli u Dohu, prestonicu države Katar!


 

Foto: Qatar Airways