PRIJAVA ZA NEWSLETTER:
Portal kucastil.rs vodi računa o privatnosti svojih posetilaca i njihovom korisničkom iskustvu. Portal koristi kolačiće da bi obezbedio što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost.
Više detalja možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda stranica portala potvrđujete saglasnost sa korišćenjem kolačića. Razumem

 

Šarmantna prizemna kuća (DETALJAN PLAN)

  • Objavljeno:
  • 19.4.2017

Predstavljamo detaljan plan kuće namenjene maloj porodici koja u prvi plan stavlja komforne zajedničke prostorije za okupljanje i druženje sa porodicom i prijateljima.

 


   Prizemna kuća sa prostranom terasom i garažom (DETALJAN PLAN)

 

   Predstavljamo detaljan plan kuće namenjene četvoročlanoj porodici. Kuća sadrži podrum, veliku    garažu za dva automobila i tavan koji se može adaptirati u stambeni prostor.

 


 

Mala širina kuće čini je savršenim rešenjem za uske placeve i placeve prosečnih dimenzija. Kuća je prizemna, što je čini posebno pogodnom za malu decu, ali i starije osobe. U okviru kuće, pod zajedničkim krovom, nalazi se i garaža za jedan automobil.

 

 

 

Mala, ali praktična kuća poseduje dve spavaće sobe, sa kupatilom smeštenim između, kao i toalet koji je lako dostupan iz svih delova doma. Projektom je predviđena velika dnevna zona sa trpezarijom smeštenom između dnevnog boravka i kuhinje. Kuhinja je delimično izdvojena od ostatka dnevne zone, što je pogodno ukoliko vlasnici često kuvaju.

 

Ako planirate odmor ili poslovno putovanje ka više od 150 destinacija širom sveta, ne propustite sjajnu akciju Qatar Airways-a koja traje do 15. maja i obezbedite do 40% popusta za putovanja od 16. avgusta 2017. do 20. marta 2018.      KLIKNITE NA BANER ISPOD I IZABERITE SVOJU OMILJENU DESTINACIJU.  

 

Uz garažu je smeštena manja prostorija predviđena za kotlarnicu ili vešernicu. Sa zadnje strane kuće nalazi se prostrana natkrivena terasa na koju se može izaći iz glavne spavaće sobe i dnevnog boravka.

 

 

 

 

 

OSNOVNI PODACI

 

Ukupna površina kuće sa garažom: 114,15 m²

Visina kuće: 6,76 m

Kubatura: 763,6 m³

Kosina krova: 30°

Minimalna širina placa: 18 m

Minimalna dužina placa: 24,8 m

 

 

 

 

PRIZEMLJE

 

1. Ulazni hodnik        7,5 m²  

2. Kuhinja                      8 m²

3. Ostava                    0,7 m²

4. Trpezarija             13,2 m²

5. Dnevni boravak 20,75 m²

6. Hodnik                    8,1 m²

7. Soba                  14,55 m²

8. Kupatilo                     6 m²

9. Soba                    9,75 m²

10. Kotlarnica         4,35 m²

11. Toalet                1,95 m²

 

Površina:              94,85 m²

 

12. Garaža              19,3 m²

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: studioatrium.pl