Prizemna kuća sa prostranom terasom i garažom (DETALJAN PLAN)

 • Objavljeno:
 • 24.4.2016

Predstavljamo detaljan plan kuće koja je namenjena četvoročlanoj porodici. Kuća sadrži podrum, veliku garažu za dva automobila i tavan koji se može adaptirati u stambeni prostor.

 


   Moderna kuća sa solarnim panelima (DETALJAN PLAN)

 

   Kreirana je za porodicu koja želi moderan dizajn, dobro organizovan prostor i prednosti solarnih    panela, a upečatljiv deo predstavlja terasa sa interesantnim krovom i dekorativnim spoljašnjim      kaminom.Moderan i elegantan izgled kuće dodatno je naglašen interesantnom kompozicijom materijala koji su upotrebljeni za fasadu. Posebnu pogodnost predstavlja prostrana terasa koja se prostire uz dve strane kuće.

 

 

Dnevnu zonu kuće čini veliki dnevni boravak sa kaminom koji je povezan sa trpezarijom i kuhinjom. Privatne prostorije smeštene su na suprotnoj strani kuće i čine ih dve manje spavaće sobe, glavna spavaća soba sa garderoberom i dva kupatila.

 

Kuća sadrži i kotlarnicu koja je smeštena između kupatila i garaže sa kojom je povezana. Stepenice za tavan nalaze se u hodniku koji deli dnevnu i noćnu zonu kuće. Po želji vlasnika, tavan se može urediti u dodatan prostor za stanovanje.

 

Projekat kuće "Liv 3 G2" predviđa veliki broj prozora koji obezbeđuju obilje prirodne svetlosti i prijatnu atmosferu u kući.

 

 

OSNOVNI PODACI:

 

Ukupna površina kuće 224,94 m²

Korisna površina kuće: 170,2 m²

Visina kuće: 7,69 m

Kubatura: 517 m³

Minimalna širina parcele: 21,30 m

Minimalna dužina parcele: 28,50 m

Kosina krova: 30 stepeni

 

PRIZEMLJE:

 

1. Hodnik 5,54 m²

2. Hodnik 10,47 m²

3. Kuhinja 9,90 m²

4. Ostava 1,62 m²

5. Trpezarija 10,46 m²

6. Dnevni boravak 31,34 m²

7. Kupatilo 2,11 m²

8. Hodnik + stepenice 11,14 m²

9. Spavaća soba 12,84 m²

10. Garderober 5,45 m²

11. Spavaća soba 10,92 m²

12. Spavaća soba 10,92 m²

13. Kupatilo 7,68 m²

14. Kotlarnica 10,59 m²

15. Garaža 29,22 m²

 

 

                                

 

 

TAVAN 60,40 m²

 

 

                 

 

Foto: extradom.pl

 • POVEZANI ČLANCI

 • photo

  Kuća kao skulptura od drveta

  Na šumovitom posedu ruralnog dela Engleske, nekadašnja lovočuvareva kuća dobila je modernu nadogradnju, u potpunosti obloženu drvenim letvama savijenim na pari.

  Saznaj više

   

  photo

  Šarmantna kuća za veliku porodicu (DETALJAN PLAN)

  Predstavljamo detaljan plan prelepe porodične kuće koja je pogodna za gradnju na placevima srednjih dimenzija, a sama struktura kuće ima jednostavnu formu koja nije previše zahtevna za izgradnju.

  Saznaj više

  photo

  Prvi solarni put na svetu

  U malom mestu Turuvr u Normandiji, deonica puta dužine jednog kilometra prekrivena je specijalnim solarnim panelima, pa je tako Francuska postala prva zemlja na svetu koja je dobila solarni put.

  Saznaj više

  photo

  Mediteranska vila u prirodi

  Na španskom ostrvu Ibici, nikla je jedinstvena kuća na tri nivoa koja predstavlja fuziju mediteranske kulture i prirodnog okruženja. Vilu odlikuje interesantna kombinacija materijala – betona i bambusa.

  Saznaj više