PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Vrhunski redizajn kuće na Noting Hilu

  • Objavljeno:
  • 30.8.2016

Smeštena u ekskluzivnom kraju Londona, Noting Hilu, raskošna kuća iz polovine prošlog veka  nedavno je dobila moderan redizajn koji je osmislio dizajnerski studio "Maddux Creative". Trosoban dom prostire sa na 325 kvadratnih metara i četiri nivoa, i može se pohvaliti luksuznim enterijerom, interesantim detaljima i upečatljivom paletom boja.

 


   Savršeno osmišljen "open space" u tri koraka

 

   Kada pogledate kako izgleda stan mladog bračnog para u Sankt Peterburgu shvatićete kako se      open space dovodi do savršenstva zahvaljujući tri ključna rešenja.

 


 

Pregršt starih zupčanika i drugih industrijskih predmeta harmonično je upareno sa nameštajem iz polovine 20. veka, ali i najmodernijim uređajima i naprednim sistemima za kontrolu korišćenja energije.

 

 

Kuća koristi vrhunsku tehnologiju kako bi ostavila što manji uticaj na prirodno okruženje. Opremljena je sistemom pametnih kuća "Creston" i "Leax" sistemom za rasvetu.

 

 

Jedan od glavnih aduta kuće je njen otvoren plan sa prostranim povezanim prostorijama. Svi spratovi kuće su povezani centralnim stepeništem izrađenim od betona i stakla.

 

 

 

U prizemlju se nalaze dve gostinjske sobe koje poseduju privatna kupatila. Prostrana dnevna soba, trpezarija i kuhinja zauzimaju prvi sprat kuće, a na drugom spratu je smeštena glavna spavaća soba i prostrana višenamenska prostorija.

 

 

 

U podrumu se nalazi vinski bar i prostorija za degustaciju, dok je na vrhu kuće smeštena krovna bašta za relaksaciju. Kuća poseduje i garažu za dva automobila.

 

 

Foto: domusnova.com