PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Top 5 besplatnih programa za uređenje enterijera i kuća (VIDEO)

  • Objavljeno:
  • 14.5.2022

Ukoliko za opremanje svog doma koristite samo maštu i uzorke, imamo divne vesti za vas! Uz pomoć ovih programa za uređenje enterijera i kuća moći ćete da vidite svoje ideje kako oživljavaju pred vašim očima i to potpuno besplatno.

 

Predstavljamo vam programe koji su se pokazali kao najbolji usled korisničkog interfejsa i samih opcija, a koriste se veoma lako. Sve što vam je potrebno jeste da se registrujete i da krenete da stvarate.

 

 

1. Cedreo

 

Cedreo je onlajn platforma za 3D dizajn kuća i enterijera. Koriste ga dizajneri enterijera i remodelari za kreiranje tlocrta, kao i 3D modela, uključujući i prikaz eksterijera i enterijera. Softver je intuitivan i lak za upotrebu, a pomaže korisnicima da brzo naprave fotorealistična dizajnerska umeća.

 

Cedreo poseduje biblioteku od preko 7.000 komada 3D nameštaja, materijala i dekoracija koju možete koristiti kako biste napravili svoj enterijer iz snova.

 

 

Cedreo, Program za uređenje enterijera 

 

Cedreo program potpuno online, što znači da nećete morati da instalirate program na svom računaru. Zahvaljujući ovome, moći ćete da pristupite svom dizajnu sa bilo kog računara i bilo gde. Sve što vam treba jeste internet konekcija.

 

 

 

2. Floorplanner

 

Osnovna prednost Floorplan softvera, kao što mu ime nalaže, jeste kreiranje nacrta i tlocrta enterijera, jer nudi najviše opcija za kreiranje tlocrta od ostalih sofvera na ovoj listi. Na jednostavan način možete postaviti objekte kao što su nameštaj i prozori i gledati dizajn u 2D ili 3D prikazu.

 

 

Floorplanner, online program za uređenje enterijera pogledajte ovde

 

 

Iako je ovaj program besplatan, on nudi i plaćenu verziju u kojoj dobijate mogućnost da svoj dizajn pogledate u visokoj rezoluciji (HD) umesto u standardnoj rezoluciji i dodate više kreacija u jedan projekat. Međutim, ukoliko želite da ovaj program koristite za idejne novine u svom domu, besplatna verzija će biti sasvim dovoljna.

 

 

 

3. Planner 5D

 

Planner 5D je još jedan softver koji vam omogućava da dizajnirate enterijer, ali obogaćen je i dodatnom funkcijom koja omogućava i dizajn eksterijera. Zidove možete lako da gradite i pomerate i birate građevinski materijal, boje i veličine. Kako biste propratili proces dizajna, možete lako prelaziti između 2D i 3D prikaza u zavisnosti od vaših želja.

 

 

Planner 5D, Softver za uređenje enterijera i projektovanje kuća. 

 

 


 

SRODNE VESTI

Inspiraciju za prelepe kuće možete pronaći u:

 


 

 

Dodatno, kada završite svoj dizajn, možete da sačuvate nekoliko fotografija i podeliti ih na društvenim mrežama, međutim morali biste da platite za ovu funkciju. Ono što je takođe praktično u vezi sa ovom aplikacijom je što je možete koristiti putem tablet ili mobilnih uređaja.

Planner 5D je jedan od najlakših besplatnih softvera za jer je prilagođen početnicima.

 

 

 

4. Homestyler

 

Homestyler nije profesionalni program za projektovanje objekta i dizajn enterijera kao što je to primera radi AutoCAD, već je kreiran isključivo za potrebe projektovanja kuća brzo i jednostavno. Lako i brzo možete napraviti tlocrte i zidove pod uglom ili postaviti brojne objekte.

Ono što je praktično kod ovog programa jeste što za izgradnju objekata možete izabrati da izmenite već postojeće projekte u bazi, izaberete šablon dizajna ili da kreirate objekat ispočetka.

 

 

Homestyler program pogledajte klikom na link

 

 

 

5. HomeByMe

 

Poslednji na našoj listi nalazi se HomeByMe – program za dizajn enterijera koji omogućava da na jednostavan način nacrtate 2D planove. Takođe postoji opcija da se vaš tlocrt prikaže u 3D-u, kao i u fotorealističnom prikazu.

 

Dodatno, ukoliko biste voleli da stupite u kontakt sa ljudima koji takođe koriste ovaj softver, HomeByMe vam to i omogućava. Ova platforma poseduje zajednicu korisnika koji dele sopstvene projekte enterijera i podržavaju se međusobno.

 


 

SRODNE VESTI

Ideje za savršene planove enterijera otkrijte takođe u:

 


 

 

 

HomeByMe softver pronađite klikom na link

 

 

HomeByMe je besplatan softver koji nudi mogućnost da kreirate listu stvari koje je potrebno kupiti za potrebe novog dizajna vašeg doma.

 

 

 

Tekst: redakcija KUĆA STIL