PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Lepota istorijskog i modernog stila i salonskom stanu

  • Objavljeno:
  • 5.5.2022

Predstavljamo enterijer koji odiše harmoničnim spojem klasične i moderne elegancije. Perfektan balans između starog i novog, fuzija između klasične arhitekture i najfinijeg italijanskog nameštaja čine ovaj stan u Bostonu umetničkim delom.

 

Studio "Adige design" renovirao je prostor zgrade "Maison Vernon" u duhu prošlih vremena, odajući poštovanje istorijskom okruženju centralnog Bostona. Smeštena na Beacon Hillu, "Maison Vernon" je boutique zgrada sa sedam luksuzno opremljenih apartmana, u čiji je dizajn protkana želja da se očuva tradicija i istovremeno definiše novi i moderan stil za budućnost.

 

 

Enterijer je opremljen nameštajem renomiranog italijanskog proizvođača Alberta

 

Osećaj luksuza, balansa i harmonije vlada u renoviranom prostoru apartmana "IB". Četiri metra visok prostor stana odiše svežinom i prijatnom atmosferom zahvaljujući obilju prirodne svetlosti od jedanaest grandioznih lučnih prozora koji se ređaju celom dužinom fasade.

 

Visoki prozori, parket od hrastovog drveta u "francuskom slogu", ručno rađeni ornamentalni gipsani ukrasi, samo su neki od raskošnih arhitektonskih elemenata koji čine ovaj enterijer prefinjenim i izuzetnim.

 

 

Prefinjen dnevni boravak sa sofom Alcove i mermernim stočićem Richard 
upotpunjen je elegantnim modernim foteljicama.

 

U okruženje istančanog dizajna skladno se uklopio nameštaj renomiranog italijanskog proizvođača "Alberta". Karakterističan zaobljen oblik naslona na sofi "Alcove" čini harmoničan spoj sa mermernim stočićem "Richard" zaobljenih ivica. Štepani materijal koji krasi sofu "Alcove" i trpezarijske stolice "Ingrid" pruža dodatan šarm njihovom dizajnu.
 


Povezane vesti:


 

 

 

Trpezarija je opremljena modernim stolicama Ingrid

 

Velika pažnja posvećena je detaljima. Motiv akantusovog lišća koji se može videti na ručno rađenim zidnim ukrasima, primenjen je i na izrezbarenom mermernom kaminu koji upotpunjuje prostor za sedenje.

 

U prozračnim sobama nalazi se još izvanrednih komada "Alberta" nameštaja. Glavnu spavaću sobu krasi moderan bračni krevet koji zavodljivim dizajnom ulepšava prostor.

 

 

Zvezda glavne spavaće sobe je bračni krevet Grace

 

Chase lounge "Grace", čiji dizajn odlikuje idealan spoj klasičnog i modernog, pruža stilski pečat enterijeru naredne prostorije . U svakom njenom detalju ogledaju se prefinjenost i majstorstvo izrade ovog italijanskog proizvođača.

 

 

Chase lounge Grace ulepšava enterijer naredne spavaće sobe

 

Velika vrednost ovog nameštaja leži u njegovom izvrsnom dizajnu koji se podjednako skladno uklapa i u enterijere sa istorijskim elementima, ali i u savremeno uređene enterijere, a takođe je i savršen izbor za večito popularan stil koji spaja tradicionalno i moderno, baš kao što smo videli na primeru ovog prefinjenog apartmana u "Maison Vernon".