PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Sofe koje pružaju privatnost

  • Objavljeno:
  • 4.11.2016

Sofe i fotelje inovativnog oblika kompanije "laCividina" nastale su u nameri da ponude više privatnosti i miran kutak u javnim prostorijama.

 


   Čarobnjak prostora i udobnosti

 

   Inovativni model LAYER oduševiće sve ljubitelje vrhunskog dizajna, estetike i udobnosti. Štedi        prostor, poseduje specijalan mehanizam za dušek, a može se pronaći u verzijama dvoseda,          troseda i ugaone garniture.


   

Ime kolekcije - "Pinch" (uštinuti) proisteklo je iz jedinstvenog oblika rama koji poput velike štipaljke spaja naslon za leđa i stranice, i tako formira visoke tapacirane "zidove" koji štite od gužve i buke.

 

 

Kolekcija "Pinch" kombinuje dva veoma različita materijala: poliuretansku penu, koja ima sposobnost da menja oblik, i čelik, suštinski čvrst materijal. Iz spoja ova dva elementa nastale su sofe i fotelje jedinstvene forme.

 

Umesto da se zaustave na uobičajenoj visini, nožice sofa su produžene i data im je inovativna potporna funkcija da spajaju visoke naslone i pruže kolekciji originalan i upečatljiv izgled.

 

 

Nameštaj iz ove linije može postati još praktičniji uz dodatak stolića na čeličnu konstrukciju, pa sofe postaju udobno mesto za rad, učenje ili obedovanje.

 

Sofe i fotelje dolaze u više modela kako bi se zadovoljile potrebe ne samo javnih prostora već i stambenih objekata, pa je moguće izabrati između četiri širine 110 cm, 160 cm, 210 cm i 240 cm i tri visine naslona 70 cm, 90 cm i 140 cm.

 

 

 

"Pinch" sofa našla se među dobitnicima prve ADA nagrade (Archproducts Design Award), međunarodnog priznanja koje slavi izuzetan dizajn. U kategoriji "Best of Contract", sofa "Pinch" je izabrana među 490 proizvoda od 250 kompanija koje dolaze iz 15 zemalja.

 

 

Foto: lacividina.com