PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Prestižna nagrada za kolekciju Garden Layers

  • Objavljeno:
  • 28.5.2017

Izuzetna kolekcija "Garden Layers", koju je kreirala renomirana dizajnerka Patricija Urkiola za špansku kompaniju "GAN", nagrađena je u Njujorku internacionalnom nagradom "NYCxDesign" u kategoriji Outdoor.

 


  Zadivljujući ručno rađeni tepisi i taburei u Enviru

 

   Predstavljamo izuzetne kolekcije ručno rađenih tepiha, taburea i ćilima čiji dizajn potpisuju              čuveni svetski dizajneri, uključujući i kolekciju "Garden Layers", koji su od sada dostupni i na            domaćem tržištu u salonu ekskluzivnog nameštaja Enviro.


 

Prva kolekcija kompanije "GAN" koja je kreirana za spoljašnjost postigla je veliki uspeh za kratko vreme, imajući u vidu da je predstavljena na "Salone del Mobile" u Milanu pre svega dva meseca.

 

 

Španska dizajnerka je u okviru "Garden Layers" kolekcije kreirala tepihe, dušeke, naslone i jastučiće koji se mogu kombinovati na različite načine i tako kreirati potpuni ugođaj prilagođen svakom spoljašnjem prostoru.

 

 

"Garden Layers" poziva na uživanje na udobnim prostirkama i tepisima okruženi mnoštvom jastučića. Inspiracija za ovu jedinstvenu kolekciju dizajnerka je pronašla u harmoničnoj i delikatnoj mogulskoj arhitekturi. Prilikom posete Patricije Urkiole Indiji, bašte i terase koje je imala priliku da vidi pronašle su put do njene mašte i podstakle inspiraciju za neobičan dizajn.

 

 

Proizvodi su dostupni u tri boje – terakota, plava i zelena, a za izradu su korišćeni high-teck tkanine i punjenje – materijali otporni na razne vremenske uslove i koji se lako suše, kako bi obezbedili savršeno outdoor uživanje.

 

 

Ove godine se za prestižnu nagradu "NYCxDesign" nadmetalo više od 700 projekata i proizvoda u različitim kategorijama, što je skoro duplo više nego prethodne godine.

 

 

Nagrada je dodeljena na svečanoj ceremoniji u Muzeju moderne umetnosti (MoMA) koja se održala u okviru sajma ICFF (International Contemporary Furniture Fair) koji svake godine u Njujorku okupi na hiljade dizajnera i profesionalaca.

 

 

Kolekcija "Garden Layers" od sada je dostupna i na domaćem tržištu zahvaljujući salonu ekskluzivnog nameštaja i uređenja enterijera "Enviro", kao i druge izuzetne kolekcije ručno rađenih tepiha, taburea i ćilima prestižnog  španskog proizvođača "GAN" čiji dizajn potpisuju čuveni svetski dizajneri.

 

Salon nameštaja ENVIRO
Bulevar kralja Aleksandra br. 17, Beograd
Tel: 
+381 11 32 20 540 / Email: office@envirostore.net

 

Foto: gan-rugs.com