PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Kolekcije Grace i Muskat nagrađene za ekološki dizajn

  • Objavljeno:
  • 9.7.2016

Kolekcije sofa i fotelja "Grace" i "Muskat" kompanije "Brühl" nagrađene su "Green GOOD DESIGN" nagradom za 2016. godinu, koju dodeljuje Muzej arhitekture i dizajna Chicago Athenaeum. Nagrada je specijalno namenjena za ekološki i održiv dizajn, a nastala je u okviru prestižne međunarodne nagrade za dizajn "GOOD DESIGN Award".

 


   Kettal slavi 50 godina

 

   Kompanija Kettal, globalni lider na tržištu modernog outdoor nameštaja, ove godine slavi 50          godina stvaranja, a KUĆA STIL vas tim povodom podseća samo na neke od savršenih kolekcija    ovog španskog proizvođača.


 

"Grace" i "Muskat" predstavljene su na sajmu u Kelnu 2015, a karakteriše ih svedena forma i stil koji doprinose delikatnom izgledu. Tanak metalni ram i mekani jastuci čine da model "Grace" deluje veoma lagano. Po želji, nasloni za ruke mogu biti zatvoreni, sa otvorima u obliku kruga na obe strane.

 

Koloritna verzija modela "Grace" namenjena je dvorišnoj upotrebi, a sastoji se od sofe i naslonjače u pink boji sa sjajnim ramom.

 

"Muskat" poseduje ram od prirodnog drveta, neobrađen ili sa završnicom u sedam različitih boja. Jastuče prebačeno preko naslona pruža ovom modelu opušteniji izgled.

 

Oba modela dizanirana su tako da nude fleksibilnost po pitanju izgleda i duži vek trajanja, zahvaljujući presvlakama koje se mogu ukloniti. Dodatni jastučići za naslon za ruke su dostupni kod oba modela. I "Grace" i "Muskat" se uklapaju dobro u razne stilove enterijera i sa drugim komadima nameštaja.

 

 

Foto: bruehl.com