PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Dizajn u ime ljubavi: 5 savršenih poklona za Dan zaljubljenih

  • Objavljeno:
  • 31.1.2023

Izaberite poklon sa stilom za Dan zaljubljenih, koji će u vaše ime govoriti jezikom ljubavi! Ljubav je bila neodoljiva inspiracija i čuvenim imenima svetskog dizajna Alesandru Mendiniju, Guidu Venturini i drugima prilikom kreiranja proizvoda. Predstavljamo vam savršene dizajnerske predmete, korisne i prelepe, sa potpisom vrhunskih svetskih dizajnera i arhitekata.

 

Ako vam je potrebna ideja za poklon za Dan zaljubljenih, ako želite da voljenoj osobi poklonite nešto originalno, romantično i upotrebljivo, predlažemo vam ove dizajnerske artikle, male komade nameštaja i predmeta za kuću, inspirisane ljubavlju, čiji dizajn potpisuju svetski poznata imena. Osim što će pokazati vaš besprekoran stil, ovi pokloni će biti trajan izvor radosti i topline u domu njihovih novih vlasnika.

 

1. Love story

Love i Story je perfektno usaglašen par foteljica  Kupovina i pojedinačno Enviro DesignConceptStore 

 

Love I Story fotelje dizajnirali su italijanski dizajneri upravo  za nju i njega. Lako će se uklopiti u svaki prostor i pomoći vam da ispričate svoju ljubavnu priču, kao  što to one čine. Nežnih, oblih linija i sa naslonom u obliku srca, u savršenoj su harmoniji forme i boja.

Jednostavne za pomeranje, zavaljujući prelepo dizajniranoj ručici na leđima, kao  i točkićima, obezbediće savršeno mesto za uživanje gde god poželite.

 

2. Najsladje kašike u obliku srca

Velika Ljubav set kašičica u obliku srca  Enviro DesignConceptStore 

 

Kašičice u obliku srca, dizajnirane da unesu malo ljubavi u pauzu za kafu ili desert. Idealan su poklon da iznenadite i proslavite  ovu posebnu priliku. Set od četiri komada, biće vam uvek pri ruci da upotpuni trenutke uživanja i podsete na ljubav.

Big Love kašičice, za Alessi je dizajnirala Miriam Mirri, italijanska dizajnerka poznata po dizajnu aksesoara za kuću kao i predmeta za kućne ljubimce.

 

3. Za nju i njega: Ana i Alesandro

Luksuzni dizajnerski otvarači za vino  Anna G.  i  Alessandro M.  Enviro DesignConceptStore 

 

Omaž pravoj ženi, nasmejano lice Ane G. je tokom godina postalo kultna figura, pravi “dizajnerski portret”. Luksuzni dizajnerski otvarač za vino, sa prepoznatljivim osmehom, delo je slavnog arhitekte Alesandra Mendinija, proizveden za italijanski brend Alessi.

U društvu sa dizajnerskim autoportretom koji je takođe kreirao Alesandro Mendini, vadičepom Alessandro M., savršen su izbor za otvaranje slavljeničkog vina alatom koji je u neodoljivom ljubavnom dijalogu.

 

Alessandro Mendini bio je čuveni italijanski arhitekta i dizajner. Među njegovim najznačajnijim delima je Muzej Groninger u Holandiji, a kao dizajner je sarađivao kompanijama Philips, Swarovski, Swatch. Bio je i urednik časopisa Casabella, Modo i Domus, kao i dobitnik brojnih međunarodnih priznanja.

 

4. Ikona dizajna: uzbudljiv upaljač u boji ljubavi

Luksuzni dizajnerski upaljač Firebird 2.0  Enviro DesignConceptStore

 

Firebird 2.0 je punjivi električni lučni upaljač, nadograđena verzija ikone Alessi pop dizajna koji je prvi dizajnirao Gvido Venturini 1993. godine. Čuvena po svom nezaboravnom i uzbudljivom obliku, originalna Firebird  dizajn ikona, rođena je u kreativnoj radionici da istražuje sposobnost objekata da inspirišu, intrigiraju i zabavljaju.

Firebird 2.0, najsavremeniji upaljač, radi bez zapaljive tečnosti ili plamena, stvarajući mali električni luk koji obezbeđuje dovoljno toplote da upali cigaretu, sveću,kamin ili šporet na gas.

 

Guido Venturini je italijanski arhitekta, dizajner i istraživač u oblasti industrijskog dizajna i dizajna enterijera, kao i predavač u školama arhitekture i dizajna. Muzika je njegova najveća strast i izvor inspiracije.

 

5. Ljubavna plima

Ljubavna plima, barska stolica pomoćni stočić/hoklica  Enviro DesignConceptStore

 

Govori jezikom ljubavi. "Ljubavna plima" je originalan poklon, poklon koji vodi pravo do srca. Ukoliko nekome poželimo da izjavimo ljubav – roditeljsku, partnersku, prijateljsku ili bilo koju drugu, Plima će to učiniti umesto nas jer govori jezikom ljubavi. Pomoćni stočić, hoklica, barska stolica- postoje razne. Sa tapaciranim sedištem ili drvenim u raznim bojama

Sve Srcolice su od visokokvalitetnog punog drveta, simbola topline i trajanja.

 


Srodne teme:

Boja godine 2023: Viva Magenta, nijansa za odvažne

8. mart: Pariski šik


 

Tekst: redakcija Kuće stil