PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Dinamični i prilagodljivi lusteri od Murano stakla

  • Objavljeno:
  • 18.2.2017

Italijanski proizvođač rasvete od Murano stakla "Barovier&Toso" kreirao je nove lustere i lampe čiji se dizajn fokusira na fleksibilnost i prilagodljivost, kao i nove modele u okviru kolekcije "Perseus", koje je dizajnirao renomirani dizajner Marcel Wanders.

 


   10 najimpresivnijih lustera sa svetskih sajmova

 

   Na najprestižnijim sajmovima nameštaja, aksesoara i rasvete dizajneri su predstavilii najbolje i      najmodernije modele lustera, a mi vam predstavljamo svetsku Top 10 listu.


 

Rezultat konstantnog kreativnog istraživanja i eksperimentisanja sa staklom su elegantni lusteri koji mogu da se transformišu i prilagode raznim ukusima ili novim stilskim prohtevima. I pored inovativnog dizajna, novi modeli se oslanjaju na tradicionalan način izrade koji se čuva i prenosi tokom duge istorije postojanja kompanije.

 

Prilagodljiv dizajn lustera Swing i Trim

 

"Swing" i "Trim" su dva različita modela lustera koji poseduju elemente čiji se položaj može menjati u zavisnosti od želje kupca. Kao i ostali proizvodi kompanije, dimenzije ovih lustera se mogu prilagođavati bilo privatnim enterijerima, ili formirati velike, dramatične instalacije za opremanje salona ili izložbenih prostora.

 

 

 

 

Dinamična kolekcija Perseus   

                                                      

Rezultat izuzetne sinergije između kompanije "Barovier&Toso" i dizajnera Marcela Wandersa je pet novih modela lampi dinamičnog i koloritnog dizajna: stona lampa, podna, zidna i dve viseće lampe. Ovi modeli iz kolekcije "Perseus" predstavljaju savršen spoj avangardnog dizajna i tradicionalnog majstorstva izrade Murano stakla.

 

 

 

Novi proizvodi su predstavljeni na izložbi rasvete "Euroluce" u okviru milanskog sajma "Salone del Mobile", na kojoj su prikazana najmodernija rešenja na polju dizajna rasvetnih uređaja i softvera rasvete. 

 

Foto: Barovier&Toso / EVDS