Moderne lampe od prirodne svile

 • Objavljeno:
 • 25.7.2016

U svetu moderne rasvete "Aqua Creations" studio sa sedištem u Tel Avivu već godinama je sinonim za divan spoj kvaliteta, estetike i zidne umetnosti, a zašto je to tako najbolje svedoči kolekcija "Mino", koja pokazuje novu perspektivu i stav prema unutrašnjem osvetljenju.

 

Moderna rasveta ovog studija izrađuje se ručno, a svaki komad iz kolekcije lampi "Mino" pojedinačno se pravi korišćenjem najnovije tehnologije svetlosti, ali i visokokvalitetne prirodne svile sa mahagonijem i detaljima od hrasta ili, pak, od hrastovog drveta sa mahagoni detaljima.

 

 

Dizajn ovih lampi omogućava njihovo uklapanje u unutrašnjosti svakog savremenog doma, a moderne svetiljke savršen su i dodatak kancelarijama, hodnicima, javnim površinama, hotelima, barovima ili kafićima.

 

Raznovrsnost boja i veličina omogućava razne kombinacije i kompozicije osvetljenja, a svaki komad daje istu količinu svetlosti uprkos svojoj veličini. Bilo da ih koristite kao pojedinačne elemente ili u grupi, imaćete jedinstveni Wall Art akcenat u vašem enterijeru na kojem će vam pozavideti i najbolji dizajneri.

 

U fotogaleriji koja sledi možete videti svu lepotu i šarm ovih lampi i uveriti se zašto nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

 

 

 

Foto: aquagallery.com

 • POVEZANI ČLANCI

 • photo, video

  Sat koji "gravira" vreme

  Postoji mnogo načina da se pokaže tačno vreme, a dizajneri švajcarske kompanije 42foundry osmislili su jedan izuzetno kreativan. Predstavljamo vam jedinstveni časovnik ETCH.

  Saznaj više

   

  Unikatan 3D štampani nakit od zlata

  Dizajner Ros Lovgrov izradio je nakit od 18-karatnog zlata pomoću 3D štampača . Reč je o unikatnoj kolekciji prstenja "Foliates", koja je izložena na Sajmu dizajna u Majamiju.

  Saznaj više

  photo

  Trostruka stolica za ljuljanje

  Hal Taylor je maštoviti stolar koji je došao na genijalnu ideju kako da promeni ustaljen dizajn stolica za ljuljanje i omogući svoj svojoj deci da se ljuljaju s njim dok im čita priče.

  Saznaj više

  photo

  Kreativni radni prostor

  Arhitektonska kompanija M+M Creative Studio nagrađena je sa dve American Architecture Prize nagrade za originalan dizajn enterijera novog sedišta kompanije Edmunds.com u Kaliforniji.

  Saznaj više