PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Dekorativni stakleni podovi za osvetljenje bašte

  • Objavljeno:
  • 28.8.2016

Novi specijalista za eksterijere, francuska kompanija  "ALTIIS" unela je novinu u dizajn baštenske rasvete sa kolekcijom dekorativnih staklenih ploča "DivineGlass® Decor Light".

 


   7 saveta za uređenje dvorišta ili bašte

 

   Idealno dvorište je ono koje je uređeno tako da bude kutak za uživanje i odmor. A da bi to bilo          mora da ispuni nekoliko osnovnih uslova. Zato sledite ovih sedam osnovnih saveta.

 


 

Staklo je neočekivan dodatak baštama koji otvara vrata brojnim mogućnostima za dekorisanje spoljašnjih površina. "DivineGlass® Decor Light" predstavlja prefinjen i moderan detalj koji pruža karakter eksterijeru kroz  boje i personalizovane dezene. Zahvaljujući neklizajućoj površini, stakleni moduli su savršeni za ukrašavanje terasa i baštenskih staza.

 

 

"DivineGlass®" ima dvostruku svrhu u eksterijeru – pored dekorativne funkcije, ove staklene ploče predstavljaju i alternativno rešenje za osvetljenje terase ili dvorišta. U staklene module debljine 13 centimetara ugrađen je LED rasvetni sistem koji obezbeđuje difuzno osvetljenje i prijatnu atmosferu.

 

 

Dizajn i veličina ploča u potpunosti se prilagođava željama kupca. Pravougaonog ili četvrtastog oblika, svaki modul obezbeđuje do 1,5 metra kvadratnog svetleće površine, a spajanjem više modula može se kreirati velika svetleća slika.

 

 

Foto: altiis.com