PRIJAVA ZA NEWSLETTER:
Portal kucastil.rs vodi računa o privatnosti svojih posetilaca i njihovom korisničkom iskustvu. Portal koristi kolačiće da bi obezbedio što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost.
Više detalja možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda stranica portala potvrđujete saglasnost sa korišćenjem kolačića. Razumem

 

 

Velika tajna Šabačkog grada (DOKUMENTARNI FILM)

  • Objavljeno:
  • 20.8.2018

Pogledajte dokumentarni film koji po prvi put iznosi potpuno nove činjenice, saznanja i dokaze o nastanku i istoriji grada Šapca, razbija zablude i predrasude koje traju decenijama i daje materijalne dokaze koji rasvetljavaju istoriju ovog grada koja je obavijena velom tajne. 

 

Ovaj dokumentarni film baziran je na knjizi autora Dragoljuba Paje Milutinovića, Svetlanke Milutinović i Ivane Milutinović pod nazivom"Šabački grad – tvrđava" koja je plod zajedničkog i neprestanog istraživanja šabačke porodice Milutinović koje traje više od 35 godina.  

 

U dokumentarnom filmu po prvi put se iznose materijalni dokazi i dokumenti o nastanku i razvoju Šabačkog grada koji bacaju svetlo na istoriju, daju rešenja i ispravljaju zablude ranijih istraživača o gradu Šapcu.