PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

JOŠ SAMO 5 DANA nagradni fond od preko 1.000.000 dinara čeka na Vas [KONKURS]

  • Objavljeno:
  • 6.9.2019

Ne propustite priliku. Prijavite kuću, stambeni ili poslovno-stambeni objekat koji ste projektovali u Xella sistemu gradnje i koji je realizovan u periodu od 2017. godine do danas i možda baš Vas očekuje jedna od vrednih nagrada iz fonda vrednog više od 1.000.000 dinara.


A kada najbolje projekte biraju redovni profesor na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu Brana Mitrović, šefica sektora za internacionalni marketing i inovacije XELLA BAUSTOFFE GmbH Valentina Ikstadt i grafički dizajner Slavimir Stojanović, onda smo sigurni da će nagrade otići u prave ruke.

 

Takmičenje pod nazivom "Xella Triumph" namenjeno je projektantima koji su odabrali Xella materijale za realizaciju projekta. Ovogodišnje takmičenje ima za cilj promociju inovativnih arhitektonskih rešenja, kao i vrednosti koje Xella tradicionalno neguje – zaštita životne sredine kroz ekološku, energetski efikasnu i održivu gradnju.

 

"Xella Triumph" takmičenje daje mogućnost učešća svim projektantima koji su projektovali objekte u Xella sistemu gradnje, a čija izgradnja je realizovana u periodu od 2017. do 2019. godine. Takmičari mogu prijaviti objekte najkasnije do 30. septembra 2019. godine iz sledećih kategorija:

 

•  Porodična kuća

•  Stambeni objekat

•  Poslovno-stambeni objekat

 

  •  

Više o pravilima učešća pogledajte ovde.

 

Stručni žiri, sačinjen od dva nezavisna člana i predstavnika kompanije, bodovaće prijavljene radove po segmentima i nagraditi najboljeg učesnika iz svake od prijavljenih kategorija. Glavna nagrada, "Grand Prix", obuhvata objekte iz svih prijavljenih kategorija i biće dodeljena najboljem učesniku prema mišljenju žirija.

 

Više o nagradama pogledajte ovde.

 

Prijavite se i registrujte ovde.

 

Organizator takmičenja Xella Srbija, deo je Xella Group-e, nemačke kompanije koja razvija, proizvodi i prodaje građevinske i izolacione materijale. Sa robnim markama Ytong, Silka i Multipor, Xella je jedan od najvećih svetskih proizvođača porobetona i silikatnih proizvoda.

 

 

Foto: Xella Srbija