PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Hotel koji nikad ne spava

  • Objavljeno:
  • 10.2.2014

Disko hotel je potpuno novi koncept koji je predstavio "Ušuaia bič hotel" (Ushuaïa Beach Hotel) na Ibizi i koji je već nagrađen Evropskom nagradom za dizajn hotela kao najbolje arhitektonsko rešenje protekle godine.

 

Smešten na Ibici, svetskoj prestonici tehno muzike i rajskih plaža, hotel nudi uživanje u luksuznom enterijeru sa pogledom na more, odlične restorane, zabavu i žurke na ogromnoj bini pored bazena. Gostima je omogućeno da prate nastupe najboljih svetskih di-džejeva dok pijuckaju piće na žurkama koje se smatraju najboljim na svetu.

 

Hotel se sastoji iz dva dela, "Ušuaia klub" (The Ushuaïa Club) i "Ušuaia kula" (The Ushuaïa Tower), koji nude pogled na more i obalu, poštujući mantru ostrva – more, zalazak sunca i muzika. Fasada je ukrašena raznobojnim velikim cvetovima, a plafoni pticama koje preleću svodove holova. 

 

 

Iznenađujući i neočekivani elementi karakteristični za ovaj hotel ne ostavljaju ravnodušnim čak ni najzahtevnije posetioce. Tako se gosti redovno iznenade kada u lobiju sednu na futurističke crvene fotelje, te ugledaju gigantske mrave kako šetaju preko plafona. Sve to, naravno, predstavlja neobičan ukras ovog hotela predviđenog za zabavu i uživanje.

 

 

Ljubav prema prirodi, karakteristična za ovo ostrvo, ogleda se u svim delovima hotela, od printova na tekstilu, preko tepiha, do originalnih zidova. Enterijer je zasnovan na spoju prirodnih finih materijala i tehnoloških dostignuća, koji gostima boravak u hotelu čini posebno prijatnim. Dvorišta, terase i bazeni ispunjeni su motivima iz prirode, a sve je ukrašeno biljkama i palminim drvećem.

 

Ovaj hotel nagrađen je za inovativni arhitektonski dizajn jer donosi svež koncept disko hotela, savršeno podeljenog u dva dela. Jedan deo predviđen je za zabavu, a drugi pruža luksuzno uživanje u privatnosti i muzičkim događajima iz ptičije perspektive.

 

 

Užitak u hotelu upotpunjen je i najrazličitijim vrstama hrane i prekrasnim pogledom na more, pa je hotel "Ušuaia bič" doneo jedan novi duh i ambijent letovalištu koje je prvenstveno poznato kao epicentar svetskih žurki na moru, uživanja u muzici i zabavama.